Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΤουριστικές Επιστημονικές Εκδόσεις από το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε.
Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης

Τουριστικές Επιστημονικές Εκδόσεις από το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε.

Έντυπο τριμηνιαίο επιστημονικό περιοδικό με τίτλο «Τουριστικά Θέματα» εκδίδει από τον Φεβρουάριο του 2007 το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών (Ι.Τ.Μ.Ε.), το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για […]

Έντυπο τριμηνιαίο επιστημονικό περιοδικό με τίτλο «Τουριστικά Θέματα» εκδίδει από τον Φεβρουάριο του 2007 το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών (Ι.Τ.Μ.Ε.), το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη<...>του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης) με σκοπό να υπηρετεί τους επιστημονικούς σκοπούς του Σωματείου. Σημειώνεται πως το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. είναι ένας μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με έδρα την Αθήνα και σήμερα αριθμεί περί τα 1.100 μέλη.

Στόχος του περιοδικού είναι η διάδοση της γνώσης σχετικά με τα επιστημονικά πεδία που πραγματεύονται θέματα τουρισμού. Στα Τουριστικά Θέματα δημοσιεύονται πρωτότυπα άρθρα και πρωτογενείς ερευνητικές μελέτες. Τα άρθρα και οι μελέτες δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί ποτέ ξανά. Οι εργασίες μπορούν να είναι γραμμένες στην Ελληνική, Αγγλική, Γαλλική ή Γερμανική γλώσσα και κρίνονται από τριμελή επιστημονική επιτροπή, τα μέλη της οποίας καλύπτουν συναφές γνωστικό πεδίο με το αντικείμενο της εργασίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024