Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕυχάριστη είδηση για το Ελληνοκινέζικο Επιμελητήριο η έναρξη πτήσεων Αθήνα-Πεκίνο
Πραγματικότητα από 1η Σεπτεμβρίου

Ευχάριστη είδηση για το Ελληνοκινέζικο Επιμελητήριο η έναρξη πτήσεων Αθήνα-Πεκίνο

Δύο δρομολόγια την εβδομάδα θα πραγματοποιούν από την 1η Σεπτεμβρίου τα αεροπλάνα της Air China συνδέοντας την Αθήνα με το Πεκίνο μέσω Dubai, ενώ εάν υπάρξει έντονη κίνηση, αυτή η ενδιάμεση στάση θα καταργηθεί. Η ανακοίνωση αυτή του Έλληνα Υπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη, που έρχεται μετά την επίσημη ανακοίνωση που έλαβε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο

Δύο δρομολόγια την εβδομάδα θα πραγματοποιούν από την 1η Σεπτεμβρίου τα αεροπλάνα της Air China συνδέοντας την Αθήνα με το Πεκίνο μέσω Dubai, ενώ εάν υπάρξει έντονη κίνηση, αυτή η ενδιάμεση στάση θα καταργηθεί. Η ανακοίνωση αυτή του Έλληνα<...>Υπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη, που έρχεται μετά την επίσημη ανακοίνωση που έλαβε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο από την αεροπορική εταιρία- μέλος του, Air China αποτελεί μία ευχάριστη είδηση, καθώς η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου αποτελεί πάγιο αίτημα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου από τη σύστασή του το 1995.

Ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, με σχετική δήλωσή του επισημαίνει: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η εξέλιξη αυτή σχετικά με την αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου. Μόλις πριν από λίγους μήνες ο Έλληνας υπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Λιάπης κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, υπέγραψε τα σχετικά μνημόνια συνεργασίας για την αεροπορική σύνδεση και η πρόσφατη εξαγγελία του ότι ξεκινάει η γραμμή αποδεικνύουν ότι κάποια μνημόνια δεν είναι απλώς πολιτικά ευχολόγια, αλλά ουσιαστικές συμφωνίες. Ευχόμαστε σύντομα το ενδιαφέρον για την ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία να ενταθεί και από τις δύο πλευρές και η χώρα μας να ωφεληθεί σε επίπεδο εξαγωγών, εισροής τουριστών, φοιτητών και σπουδαστών από την Κίνα, αλλά και επενδύσεων και σύντομα η ενδιάμεση στάση για Dubai να είναι παρελθόν. Ευχόμαστε, επίσης, και οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, αλλά και άλλες εταιρίες να διεκδικήσουν μερίδιο από τις αγορές της `Απω Ανατολής, ώστε να ευνοηθεί ο ανταγωνισμός και να ισχυροποιηθεί το κίνητρο για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον επιβάτη».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024