Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΚαι φέτος στο Eco – Holiday Auction η P.A.P Corp

Και φέτος στο Eco – Holiday Auction η P.A.P Corp

Για άλλη μια χρονιά η P.A.P Corp. συμμετείχε ενεργά και εκπροσώπησε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη στο παγκόσμιας εμβέλειας Eco – Holiday Auction που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, κατά τη […]

Για άλλη μια χρονιά η P.A.P Corp. συμμετείχε ενεργά και εκπροσώπησε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη στο παγκόσμιας εμβέλειας Eco – Holiday Auction που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, κατά τη διάρκεια του Ecotourism Gala<...>πριν λίγες μέρες στην πόλη Washington D.C. των ΗΠΑ. Διοργανώτρια ήταν η T.I.E.S – Ecotourism η Παγκόσμια Τουριστική Οργάνωση για το Περιβάλλον, η οποία μέσα από Εθελοντικά Προγράμματα και Τουριστικά Πακέτα προβάλει τα πιο ανέπαφα φυσικά τουριστικά σημεία σ’ όλη τη γη.

Η κα Νονίτα Παπαδοπούλου της ξενοδοχειακής οικογενείας P.A.P Corp., πρωτεργάτης σε κάθε φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια, με πλούσια δράση και υποστήριξη ελληνικών και διεθνών περιβαλλοντικών οργανώσεων, δήλωσε: “Εκπροσωπώντας την Ευρώπη, η Ελλάδα, και συγκεκριμένα η Χαλκιδική και τα ξενοδοχεία μας Alexander the Great beach hotel στην Κρυοπηγή, Agionissi Resort στην Αμολιανή, Xenia Ouranoupolis, στην Ουρανούπολη παρουσιάσαμε δυναμικά σε παγκόσμια εμβέλεια την απαράμιλλη ομορφιά και πλούτο της Ελληνικής γης και προβάλλαμε την δράση μας σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι επίμονη και δύσκολη δουλειά αλλά φέρνει και την επιβράβευση και τα αποτελέσματα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024