Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτο δίκτυο Virtuoso το ξενοδοχείο Κιβωτός

Στο δίκτυο Virtuoso το ξενοδοχείο Κιβωτός

Μέλος στην ξεχωριστή συλλογή του Virtuoso, που περιλαμβάνει τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία, θέρετρα και σπα στον κόσμο έγινε πριν λίγες μέρες το boutique ξενοδοχείο Κιβωτός στη Μύκονο. Φροντίζοντας για τους […]

Μέλος στην ξεχωριστή συλλογή του Virtuoso, που περιλαμβάνει τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία, θέρετρα και σπα στον κόσμο έγινε πριν λίγες μέρες το boutique ξενοδοχείο Κιβωτός στη Μύκονο. Φροντίζοντας για τους ξεχωριστους<...>ταξιδιώτες, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο προσωποποιημένων υπηρεσίων, τις οποίες επιζητεί η περίφημη πελατεία του Virtuoso.

To ξενοδοχείο Κιβωτός βρίσκεται στα 10 λεπτά από την χώρα της Μυκόνου και προσφέρει 40 δωμάτια και σουίτες, καθένα από τα οποία είναι ξεχωριστά διακοσμημένο από διάσημους καλλιτέχνες και τοπικούς τεχνίτες. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προνόμια περιλαμβάνουν πέντε πισίνες, μια ιδιωτική παραλία, δύο εστιατόρια gourmet, εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, γυμναστήριο και playroom. H παραθαλάσσια ιδιοκτησία είναι επίσης μέλος της αλυσίδας The leading Small Hotels of the World και κάτοχος του βραβείου Five-Star Diamond Award της American Academy of Hospitality Sciences.

“To Ξενοδοχείο Κιβωτός αντανακλά τη γοητεία και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας και είμαστε ευτυχείς να τους καλωσορίζουμε στο δίκτυό μας” είπε ο κ. Albert Herrera, Aντιπρόεδρος του προγράμματος Ξενοδοχείων και Θερέτρων Virtuoso. “Αυτοί που επιζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο θα βρουν μοναχικότητα, παρόλα αυτά το ξενοδοχείο είναι αρκετά κοντά για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τη ζωντανή πόλη της Μυκόνου.Το Ξενοδοχείο Κιβωτός προσφέρει την αυθεντική ελληνική εμπειρία που περιμένει η καλά ταξιδεμένη πελατεία του Virtuoso” πρόσθεσε.

Οι πελάτες του Virtuoso που μένουν στο Ξενοδοχείο Κιβωτός λαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια και παροχές που περιλαμβάνουν μια θεραπεία 30 λεπτών στο σπα και ημερήσιο πρωινό μπουφέ. Πρόσθετες παροχές, που εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα, περιλαμβάνουν την αναβάθμιση δωματίων, την νωρίτερη άφιξη αλλά και την αργότερη αποχώρηση.

Το Virtuoso είναι το κορυφαίο ταξιδιωτικό δίκτυο πολυτελείας. Αυτός ο οργανισμός, στον οποίο προσχωρεί κανείς μόνο κατόπιν προσκλήσεως, περιλαμβάνει περισσότερους από 6.000 ελίτ ταξιδιωτικούς ειδικούς που σχετίζονται με πάνω από 300 πρακτορεία σε 22 χώρες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, Καραιβική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, όπως επίσης και πάνω από 1000 από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προμηθευτές και εξέχοντες προορισμούς του κόσμου. Τα ανεξάρτητα ταξιδιωτικά πρακτορεία έχουν υποστήριξη για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την τεχνολογία, όπως επίσης και αποκλειστικές υπηρεσίες και προιόντα, ως αποτέλεσμα του ότι είναι μέλη του Virtuoso. Tα πρακτορεία – μέλη του δικτύου αποδίδουν πάνω από 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε ταξιδιωτικές πωλήσεις, κάνοντας το, το πιο ισχυρό στον τομέα των πολυτελών ταξιδιών. Οι σχέσεις τους με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες προσφέρουν στην άφθονη πελατεία του δικτύου ξεχωριστές παροχές, σπάνιες εμπειρίες και προνομιακή πρόσβαση. Το Virtuoso είναι επίσης ο αποκλειστικός ταξιδιωτικός προμηθευτής για την WorldElite MasterCard.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024