Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΣυνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων στον Λούσιο ποταμό
`Aκαρπες οι μέχρι τώρα προσπάθειες

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων στον Λούσιο ποταμό

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν χτες οι έρευνες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό στον Λούσιο ποταμό των δύο αγνοούμενων (ενός άντρα και μιας γυναίκας), που συμμετείχαν […]

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν χτες οι έρευνες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό στον Λούσιο ποταμό των δύο αγνοούμενων (ενός άντρα και μιας γυναίκας), που συμμετείχαν στη μοιραία εκδρομή<...>του γραφείου No Limits Outdoor Sports, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τη τύχη τους, ενώ αισιοδοξία για την πορεία των ερευνών, χάρη στη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Οι δύο υπεύθυνοι της εταιρίας, που εδρεύει στην Καρύταινα Γορτυνίας, όπως και ο οδηγός της ομάδας οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Τρίπολης, ενώ χτες οδηγήθηκαν στον ανακριτή. Εναντίον τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και σωματικές βλάβες κατά συρροή, από αμέλεια.

Τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό των έξι μελών της ομάδας εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι δέκα επιζήσαντες της τραγωδίας, επισημαίνοντας πως η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και δεν επιθυμούν την τηλεοπτική καταδίκη των αθλητικών και φυσιολατρικών δραστηριοτήτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024