Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileeVoya: Όλα τα πλεονεκτήματα της Sabre και μέσω του Internet

eVoya: Όλα τα πλεονεκτήματα της Sabre και μέσω του Internet

Η εταιρία Sabre, σε εκδήλωση που διοργάνωσε, με θέμα ‘Προσεγγίζοντας το Internet’ παρουσίασε το νέο της προϊόν eVoyaτο οποίο δίνει στον τουριστικό πράκτορα όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Sabre […]

Η εταιρία Sabre<.>, σε εκδήλωση που διοργάνωσε, με θέμα 'Προσεγγίζοντας το Internet' παρουσίασε<...> το νέο της προϊόν eVoyaτο οποίο δίνει στον τουριστικό πράκτορα<...> όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Sabre με μια απλή σύνδεση στο Internet.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης, που απεικονίζονται και στο πάνελ της φωτογραφίας, ήταν ο κ. Α. Αθανασιάδης γενικός διευθυντής της Sabre Ελλάς, ο κ. Mario Cardone διευθυντής της Sabre της Νοτίου Ευρώπης, ο κ. Α. Κολύρης γενικός διευθυντής του γραφείου Deltasky Travel, ο κ. Peter Dennis διευθυντής του Trip Wire Travel Systems, ο κ. Δ. Νοτίδης γενικός διευθυντής του Inshop, και ο κ. Bruno Randone διευθυντής για την Νότια Ευρώπη του τμήματος πωλήσεων και ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο κ. Mario Cardone, που ανέλυσε το θέμα 're-inventing our business', ανέφερε ότι "ο κόσμος μας αλλάζει και ο πελάτης-καταναλωτής γίνεται όλο και ισχυρότερος". Μιλώντας για την Sabre τόνισε τις διαφορές της από άλλες παρόμοιες εταιρίες οι οποίες εστιάζονται στα παρακάτω: Η Sabre είναι 100% ανεξάρτητη εταιρία και δεν ανήκει σε καμιά αεροπορική εταιρία
Ο γενικός της διευθυντής κ. Bill Hannigan προέρχεται από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών
Είναι οργανωμένη με έμφαση στην εστίαση στην τοπική αγορά
Το Internet εμπλέκεται σε όλες τις εφαρμογές που παράγει και
Προτείνει λύσεις για τους ταξιδιώτες
Η στρατηγική της εταιρίας εστιάζεται κυρίως στην ανάπτυξη της επιχείρησης, στην παροχή παγκοσμίων προϊόντων, και στην επένδυση στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο κ. Κολύρης ανέλυσε το θέμα 'Internet-Εχθρός ή φίλος του ταξιδιωτικού πράκτορα', ο κ. Μομίδης αναφέρθηκε στα 'CRS και η εποχή του Internet', ο κ. Peter Dennisείχε θέμα την 'Στρατηγική Επικοινωνίας των Πολυκαναλιών', και ο κ. Randone ανέλυσε το θέμα 'Τάσεις και Ευκαιρίες του ηλεκτρονικού εμπορίου'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024