Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά Θέματα9 διεθνή βραβεία για το πρόγραμμα Lufthansa Miles & More

9 διεθνή βραβεία για το πρόγραμμα Lufthansa Miles & More

Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Lufthansa κέρδισε συνολικά εννέα βραβεία “Freddies” κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον. Το πρόγραμμα Miles & More ήταν ο νικητήςστην κατηγορία “best […]

Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Lufthansa κέρδισε συνολικά εννέα βραβεία “Freddies” κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον. Το πρόγραμμα Miles & More ήταν ο νικητής<...>στην κατηγορία “best affinity credit card”, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Επίσης το πρόγραμμα Lufthansa Miles and More κέρδισε τρία ασημένια μετάλλια στις κατηγορίες “Program of the Year” στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Αφρική και την Περιφέρεια Ιαπωνίας / Ασίας / Ειρηνικού / Αυστραλίας, “Best Bonus Promotion” και “Best Award”.

Τα βραβεία “Freddie” θεωρούνται τα “Όσκαρ” των προγραμμάτων τακτικών επιβατών και απονέμονται για 19 συνεχή έτη, αξιολογώντας τα παγκόσμια προγράμματα frequent flyer σε εννέα κατηγορίες και σε τρεις γεωγραφικές περιφέρειες. Το βραβείο πήρε το όνομά του από τον Sir Freddie Laker (1922 -2006), που ίδρυσε την 1η Βρετανική αεροπορική εταιρία με στόλο μόνο από αεροσκάφη τύπου jet και ο οποίος θεωρείται πρωτοπόρος στις no-frills αεροπορικές εταιρίες (αεροπορικές εταιρίες low cost).

Περίπου 500.000 τακτικοί επιβάτες συμμετέχουν στη συγκεκριμένη έρευνα παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024