Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέα συνεργασία της Expedia με ελληνική ναυτιλιακή εταιρία

Νέα συνεργασία της Expedia με ελληνική ναυτιλιακή εταιρία

Η Minoan Lines αποτελεί πλέον μια από τις πέντε ναυτιλιακές εταιρίες στον κόσμο με τις οποίες η Expedia, το μεγαλύτερο on line πρακτορείο ταξιδίων παγκοσμίως, εγκαινιάζει ένα νέο εγχείρημα: την […]

Η Minoan Lines αποτελεί πλέον μια από τις πέντε ναυτιλιακές εταιρίες στον κόσμο με τις οποίες η Expedia, το μεγαλύτερο on line πρακτορείο ταξιδίων παγκοσμίως, εγκαινιάζει ένα νέο εγχείρημα: την κράτηση και πώληση εισιτηρίων<...>θαλάσσιας μετακίνησης.

Η EXPEDIA Inc. διαθέτει στο portfolio της μερικά από τα πιο γνωστά σήματα στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού, όπως: expedia.com, hotels.com, hotwire.com TripAdvisor. Τα πανίσχυρα αυτά σήματα, με τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο Internet, την έχουν καταστήσει ως το μεγαλύτερο τουριστικό πρακτορείο στο Internet και τον τέταρτο μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής η Expedia δεν προσέφερε, ούτε στην αμερικάνικη ιστοσελίδα της ούτε σε κάποιο από τα 12 διεθνή site της, τη δυνατότητα για κράτηση και αγορά εισιτηρίων με πλοία.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε η ιταλική Expedia και η Μinoan Lines αποτελεί πλέον τη μοναδική ελληνική ναυτιλιακή εταιρία, αλλά και τη μοναδική εταιρία, εν γένει, στις γραμμές της Αδριατικής προς την Ελλάδα, της οποίας τα εισιτήρια πωλούνται στο www.expedia.it. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες του site της Expedia μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται πλήρως τόσο στην κράτηση των εισιτηρίων τους για το δια θαλάσσης ταξίδι τους στην Ελλάδα όσο και στην εξεύρεση του καταλύματός τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024