Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧορηγός του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Taste of London η Βritish Αirways

Χορηγός του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Taste of London η Βritish Αirways

Τη χορηγία του ετήσιου φεστιβάλ “Τaste of London”, που διοργανώνεται στο Regent`s Park από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου ανέλαβε και φέτος, για τέταρτη χρονιά, η αεροπορική εταιρία Βritish […]

Τη χορηγία του ετήσιου φεστιβάλ “Τaste of London”, που διοργανώνεται στο Regent`s Park από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου ανέλαβε και φέτος, για τέταρτη χρονιά, η αεροπορική εταιρία Βritish Αirways. Στο “Taste of London”, το πιο<...>διάσημο φεστιβάλ γαστρονομίας και ποτών του Λονδίνου, συμμετέχουν πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως ο Gordon Ramsay και η ομάδα F Word. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν κρασιά στο The Wine Exprerience και μπύρες στο Speciality Beer Masterclass. Για την ψυχαγωγία των επισκεπτών φροντίζουν διάσημες τζαζ μπάντες, κουβανέζικα γκρουπ, ενώ διοργανώνεται και το 42 Below Cocktail World Cup 2007, όπου οι κορυφαίοι μπάρμεν του Ηνωμένου Βασιλείου διαγωνίζονται για την πρωτιά.

Η χορηγία της British Airways στο Taste of London συνδέεται με τη δέσμευση της εταιρίας να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν φαγητό στις πτήσεις της. Στο Taste of London, οι σεφ και κριτικοί του «Γαστρονομικού Επιτελείου» της British Airways θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν στο κοινό την τέχνη τους και τον τρόπο που ξεπερνούν τα ποικίλα προβλήματα για να σερβίρουν υψηλής ποιότητας γεύματα εν πτήσει.

Το «Γαστρονομικό Επιτελείο» της British Airways αποτελείται από μια μικρή ομάδα διεθνώς καταξιωμένων σεφ και κριτικών γαστρονομίας και οίνου, οι οποίοι συναντώνται τακτικά για να συζητήσουν και να αναπτύξουν νέα πιάτα που σερβίρονται εν πτήσει. Τα μέλη του «Επιτελείου» που θα συμμετάσχουν στο Taste of London είναι οι Lancis Robinson, Michel Roux, Nicholas Lander, Mark Edwards, Paisarn Cheewinsiriwat, Shaun Hill, Richard Corrigan, Vineet Bhatia, Claire Clark και Liam Tomlin.

Στόχος της British Airways είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας γεύματα, συνδυασμένα με το καλύτερο δυνατόν service, πολιτική η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο και στην ανανεωμένη Club World. Στην καινούργια φιλοσοφία της Club World εντάσσεται η Club Kitchen, που επιτρέπει στους επιβάτες να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία γευστικών σνακ, γλυκών και ποτών ανάμεσα στα κυρίως γεύματα.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Η British Airways προσπαθεί πάντα να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους επιβάτες της. Φυσιολογικά, λοιπόν, συμμετέχει σε μια εκδήλωση επιπέδου, όπως το Taste of London, που έχει κύριο στόχο να προωθήσει τη δημιουργικότητα στη σύγχρονη μαγειρική”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024