Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο: Προστασία των νησιών από τον τουριστικό κορεσμό

Συνέδριο: Προστασία των νησιών από τον τουριστικό κορεσμό

Ξεκινάει αύριο τις εργασίες του στο νησί Hainan της Κίνας συνέδριο με θέμα τα μικρά νησιά που εξαρτώνται οικονομικά κυρίως από τον τουρισμό. Το συνέδριο που θα ολοκληρωθεί στις 8 […]

Ξεκινάει αύριο τις εργασίες του στο νησί Hainan της Κίνας συνέδριο με θέμα τα μικρά νησιά που εξαρτώνται οικονομικά κυρίως από τον τουρισμό<...>. Το συνέδριο που θα ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου έρχεται σε συνέχεια του πρώτου συνεδρίου πάνω σ' αυτό το θέμα που πραγματοποιήθηκε στο Lanzarote στην Ισπανία το 1998 και της δεύτερης συνάντησης που ακολούθησε στο Capri στην Ιταλία.

Τα κυριότερα θέματα που θα συζητηθούν στο Hainan είναι η ανάπτυξη και η σωστή διαχείριση του τουρισμού πάνω στο νησί, το νομοθετικό πλαίσιο για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, τρόποι εφαρμογής των αρχών της αειφορίας και των περιβαλλοντικών τεχνολογιών από την χρήση γης μέχρι την διαχείριση αποβλήτων, καθώς και τις κοινωνικοπολιτιστικές επιδράσεις του τουρισμού στην τοπική κοινωνία.

Το συνέδριο σχετίζεται άμεσα με την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού που παρουσιάζει την μεγαλύτερη συγκέντρωση μικρών νησιών στον κόσμο. Ευάλωτα, τόσο από την κοινωνική όσο και από την περιβαλλοντική πλευρά, τα νησιά αυτά έχουν την ανάγκη για κατάλληλο σχεδιασμό και ανάπτυξη για την μελλοντική διασφάλιση του τουρισμού, σύμφωνα με τον τοπικό αντιπρόσωπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTO<.>), Harsh Varma.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024