Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση της Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην Αθήνα

Παρουσίαση της Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην Αθήνα

Στην Αθήνα πρόκειται να γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, η παρουσίαση του προφίλ της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, ΝΕΤΠ. […]

Στην Αθήνα πρόκειται να γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, η παρουσίαση του προφίλ της Κεφαλονιά<.>ς και της Ιθάκη<.>ς<...> με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, ΝΕΤΠ.

Στην παρουσίαση θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους ανθρωπογενείς παράγοντες για την ανάπτυξη των δύο νησιών και ιδιαίτερα στην προβολή τους εντός και εκτός Ελλάδας. Στόχος είναι η παρουσίαση των σημαντικών έργων που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια, έργα που συνδέονται με την αναπτυξιακή υποδομή -όπως αυτή σχεδιάζεται από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση- με ιστορικές ανακαλύψεις -όπως το βυθισμένο υποβρύχιο ΠΕΡΣΕΥΣ- με καλλιτεχνικές δημιουργίες -όπως το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι- με οργάνωση εθνικών και διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων, με την διοργάνωση πληθώρας εκδηλώσεων συνεδριακού χαρακτήρα, όπως και με την παραγωγή καλαίσθητου εντύπου υλικού προβολής.

Η χρονική στιγμή της παρουσίασης κρίνεται ως η καλύτερη αφού αποτελεί κοινό σημείο απολογισμού μιας πολύ καλής τουριστικής χρονιάς (2000) για τα νησιά και σχεδιασμού μια ακόμη καλύτερης (2001).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024