Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόταση Αγοραστού για ένταξη αγροτών στα προγράμματα του ΕΟΤ
Βουλευτής Λάρισας Ν.Δ.

Πρόταση Αγοραστού για ένταξη αγροτών στα προγράμματα του ΕΟΤ

Να ενταχθούν στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για Όλους» οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι αγρότες, που δεν κληρώθηκαν να ενταχθούν στα προγράμματα διακοπών της Αγροτικής Εστίας προτείνει ο Λαρισαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Αγοραστός, με επιστολή του…

Να ενταχθούν στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για Όλους» οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι αγρότες, που δεν κληρώθηκαν να ενταχθούν στα προγράμματα διακοπών της Αγροτικής Εστίας προτείνει<...>ο Λαρισαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Αγοραστός, με επιστολή του προς την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Θανάση Οικονόμου.

Όπως σημειώνει ο κ. Αγοραστός «πολλοί αγρότες έμειναν για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας, καθώς δεν τους ευνόησε η κλήρωση”. “Πιστεύω ακράδαντα ότι οι αγρότες και οι συνταξιούχοι δικαιούνται επιδοτούμενων διακοπών και γι’ αυτό θα πρέπει να προβλεφθεί η ένταξή τους στα προγράμματα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού», επισημαίνει ο Λαρισαίος βουλευτής, υπενθυμίζοντας ότι ανάλογη πρόβλεψη έγινε για τα έτη 2005 και 2006. «Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στην ελληνική περιφέρεια, αφού είναι δεκάδες χιλιάδες οι δικαιούχοι αγρότες και συνταξιούχοι αγρότες του προγράμματος της Αγροτικής Εστίας», κατέληξε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024