Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα εταιρική εικόνα, νέα χρώματα, και ιπτάμενα κρεβάτια για την Virgin Atlantic

Νέα εταιρική εικόνα, νέα χρώματα, και ιπτάμενα κρεβάτια για την Virgin Atlantic

Ο Richard Branson πρόεδρος της Virgin Atlantic Airways παρουσίασε τη νέα εταιρική εικόνα της Virgin Atlantic καθώς και τα νέα καθίσματα της Upper Class, τα οποία για πρώτη φορά μετατρέπονται […]

Ο Richard Branson πρόεδρος της Virgin Atlantic Airways παρουσίασε τη νέα εταιρική εικόνα της Virgin<.> Atlantic καθώς και τα νέα καθίσματα της Upper Class, τα οποία για πρώτη φορά μετατρέπονται σε μόνα αλλά και διπλά ιπτάμενα κρεβάτια! Το επενδυτικό αυτό πρόγραμμα ανανέωσης, θα στοιχίσει συνολικά 37 εκατ. αγγλικές λίρες.
Το νέο κάθισμα της Upper Class μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι 2 μέτρων! Με βάση τη νέα τεχνολογία και εργονομία, το διπλό κάθισμα μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, με διαστάσεις 1,84μ ύψος και 1,83μ φάρδος, ενώ το ειδικό στρώμα που καλύπτει τις θέσεις κάνει το ταξίδι του επιβάτη ακόμα πιο ευχάριστο και ξεκούραστο. Τα νέα καθίσματα αναμένεται να τοποθετηθούν σε όλα τα αεροσκάφη της Virgin Atlantic μέχρι το τέλος του 2000.
Το επενδυτικό πρόγραμμα της Virgin Atlantic περιλαμβάνει εκτός από τα νέα καθίσματα, μεγαλύτερες καμπίνες, άνετα μπαρ που φιλοξενούν μέχρι και 7 επιβάτες και επιπλέον υπηρεσίες μασάζ και περιποίηση προσώπου κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Επίσης, στη καμπίνα του αεροσκάφους θα χρησιμοποιείται ο νέος αρχιτεκτονικός φωτισμός που θα περιλαμβάνει 8 διαφορετικά στάδια φωτισμού, από το πρώτο φως της αυγής μέχρι και το τελευταίο της δύσης.
Τέλος, η νέα εταιρική εικόνα της Virgin Atlantic θα προβάλλεται από όλα τα έντυπα, τα σήματα, και τις επιγραφές στα αεροδρόμια ενώ ο στόλος της εταιρίας θα έχει «ντυθεί» στο χρώμα της νέας χιλιετίας – το ασημί – μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου. Τα χρώματα της Virgin Atlantic, κόκκινο, μωβ, και ασημί, έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στις νέες στολές των αεροσυνοδών.
Το συνολικό κόστος του σχεδιασμού και προσαρμογής του λογότυπου έφτασε τα 2,5 εκατ. αγγλικές λίρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024