Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕπτά νέα κρουαζιερόπλοια από την Carnival

Επτά νέα κρουαζιερόπλοια από την Carnival

Από τον Απρίλιο του 2001 μέχρι και την άνοιξη του 2004, η εταιρία κρουαζιέρων Carnival θα αποκτήσει επτά νέα κρουαζιερόπλοια. Το πρώτο απόκτημα της θα είναι το Carnival Spirit, το […]

Από τον Απρίλιο του 2001 μέχρι και την άνοιξη του 2004, η εταιρία κρουαζιέρων Carnival<.> θα αποκτήσει επτά νέα κρουαζιερόπλοια<...>. Το πρώτο απόκτημα της θα είναι το Carnival Spirit, το οποίο θα είναι το δέκατο έκτο πλοίο του στόλου της Carnival Cruise<.> Lines. Το Carnival Spirit θα μπει σε λειτουργία τον Απρίλιο του 2001.

Το πλοίο κατασκευάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και θα χωράει 2.124 επιβάτες. Θα διαθέτει πολλές ευκολίες και ανέσεις για τους επιβάτες όπως ένα μεγάλο συνεδριακό κέντρο, ένα εκκλησάκι για γάμους, μεγάλα και πολλά σε αριθμό μπαλκόνια κτλ.

Το πλοίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και γι' αυτό οι μηχανές του δεν θα μολύνουν με καυσαέρια την ατμόσφαιρα. Οτιδήποτε κι αν χρησιμοποιείται στο πλοίο, θα ανακυκλώνεται.

Μέσα στα προγράμματα που θα ακολουθήσει το πλοίο, θα είναι και μια κρουαζιέρα οκτώ ημερών στην εξωτική νότια και δυτική Καραϊβική, που θα περνάει από St. Martin, Barbados και Martinique. Στην επιστροφή θα γίνουν κάποιες στάσεις στο Belize, Limon, Costa Rica, Colon και Panama.

Τρία ακόμα κρουαζιερόπλοια της Carnival Cruise Lines με παρόμοια χαρακτηριστικά, ανήκουν στην σειρά 'Spirit Class'. Το Carnival Pride θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στα τέλη του 2001, το Carnival Legend το καλοκαίρι του 2002 και το Carnival Miracle θα πλεύσει την άνοιξη του 2004. Τα υπόλοιπα πλοία που θα ξεκινήσουν δρομολόγια στο μέλλον είναι το Carnival Conquest, το Carnival Glory και το Carnival Valor. H Carnival Cruise Lines είναι μέλος της συμμαχίας εταιριών World Leading Cruise Lines, η οποία περιλαμβάνει και τις Holland America Line, Cunard Line, Seabourn
Cruise Line, Costa Cruises και Windstar Cruises.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024