Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα για το περιβάλλον στα Κύθηρα

Ημερίδα για το περιβάλλον στα Κύθηρα

Ημερίδα με θέμα `Πολιτικές Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Η Περίπτωση των Ιονίων Νήσων με έμφαση στην περιοχή των Κυθήρων`, διοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα και το ΕυρωπαϊκόΚέντρο Περιβαλλοντικής […]

Ημερίδα με θέμα `Πολιτικές Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Η Περίπτωση των Ιονίων Νήσων με έμφαση στην περιοχή των Κυθήρων`, διοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό<...>Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης του Παντείου Πανεπιστημίου στις 21 Ιουλίου 2007 στα Κύθηρα (9:30 – 14:00, Κυθηραϊκός Σύνδεσμος, Χώρα Κυθήρων).

Η ημερίδα αυτή θα λάβει χώρα στο πλαίσιο διεπιστημονικού θερινού προγράμματος κατάρτισης νέων επιστημόνων με θέμα `Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη`, το οποίο διεξάγεται στα Κύθηρα από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου.

Στην εν λόγω ημερίδα, την οποία υποστηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων, καθώς και ο δήμος Κυθήρων, μαθητές από το νησί θα παρουσιάσουν τα συμπεράσματα εργασιών τους σε θέματα βιοποικιλότητας και βιοπαρακολούθησης, στα πλαίσια πιλοτικού προγράμματος για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που οργάνωσε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Γ. Καλός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024