Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣτα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου στελέχη του ΚΟΤ

Στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου στελέχη του ΚΟΤ

Για την πορεία των εργασιών στα νέα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αλλά και για τα υφιστάμενα προβλήματα στους σημερινούς χώρους τους ενημερώθηκαν προχτές ο πρόεδρος, κ. Πάνος Εγγλέζος, και τα […]

Για την πορεία των εργασιών στα νέα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αλλά και για τα υφιστάμενα προβλήματα στους σημερινούς χώρους τους ενημερώθηκαν προχτές ο πρόεδρος, κ. Πάνος Εγγλέζος, και τα μέλη του Διοικητικού<...>Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι ίδιοι στα αεροδρόμια, συνοδευόμενοι από την γενική διευθύντρια του ΚΟΤ, κα Φοίβη Κατσούρη.

Τα στελέχη του ΚΟΤ παρακολούθησαν τους επιβάτες από την είσοδο στα αεροδρόμια μέχρι και την επιβίβαση τους στα αεροσκάφη, όπως και το αντίθετο, δηλαδή από την αποβίβαση τους μέχρι την έξοδο από τους χώρους των αεροδρομίων, εντοπίζοντας προβλήματα στους χώρους, αλλά και στις διαδικασίες. “Το προσωπικό πάντως κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο” υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΚΟΤ.

Αναφερόμενος δε στα έργα των νέων αεροδρομίων, ο κ. Εγγλέζος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία τους, αφού όπως είπε “τα υφιστάμενα αεροδρόμια είναι και πολύ μικρά και με μεγάλες ελλείψεις για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιους που τα χρησιμοποιούν”.

Από την πλευρά της η γενική διευθύντρια του ΚΟΤ, κα Φοίβη Κατσούρη, σημείωσε με ικανοποίηση ότι η υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης θα στελεχώσει καλυτέρα τα κλιμάκια στα αεροδρόμια κατά τους μήνες αιχμής, καταβάλλοντας κονδύλια για υπερωριακή απασχόληση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024