Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπαγγελματίες από το χώρο των MICE στην IT&CMA
23 - 25 Οκτώβρη 2007

Επαγγελματίες από το χώρο των MICE στην IT&CMA

Η 16η IT&CMA ανοίγει τις πύλες της στις 23 – 25 Οκτώβρη 2007, στην Μπανγκόκ της Ταϊλανδής απευθυνόμενη σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το συνεδριακό τουρισμό και τα εταιρικά ταξίδια. […]

Η 16η IT&CMA ανοίγει τις πύλες της στις 23 – 25 Οκτώβρη 2007, στην Μπανγκόκ της Ταϊλανδής απευθυνόμενη σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το συνεδριακό τουρισμό και τα εταιρικά ταξίδια. Πρόκειται για την κορυφαία έκθεση<...>της Ασίας, η οποία προωθεί την αγορά των συνεδρίων, εταιρικών ταξιδιών και ταξιδιών κινήτρων (M.I.C.E.) της περιοχής της Ασίας και του Ειρηνικού Ωκεανού σε ολόκληρο τον κόσμο δίνοντας την ευκαιρία σε M.I.C.E. sellers από την περιοχή της Ασίας – Ειρηνικού Ωκεανού να παρουσιάσουν δείγματα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε διεθνείς αγοραστές (buyers) οργανωτές εταιρικών ταξιδιών, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Η έκθεση αυτή απευθύνεται σε εταιρίες συνεδρίων, εταιρίες διαχείρισης προορισμών, οργανωτές εταιρικών ταξιδιών, οργανωτές συνεδρίων, διευθυντές προσωπικού, διοικητικά στελέχη, ενώ ανάμεσα στους εκθέτες περιλαμβάνονται προμηθευτές πρακτορείων συνεδριακού τουρισμού, τουριστικές ενώσεις, αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία, εταιρίες οπτικοακουστικού και τεχνολογικού εξοπλισμού, εκθεσιακοί και συνεδριακοί χώροι, εθνικοί οργανισμοί τουρισμού, εκπρόσωποι εμπορικών εκδόσεων & Τύπου, κ.λπ.

Η εταιρία Travel Media Applications (TMA) που εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες TravelDailyNews Greece & Cyprus ( www.traveldailynews.gr) και TravelDailyNews International ( www.traveldailynews.com) σε συνεργασία με την έκθεση καλεί τα ελληνικά τουριστικά γραφεία που κάνουν εξερχόμενο τουρισμό και ειδικότερα οργάνωση M.I.C.E. προς την περιοχή της Ασίας να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα των hosted buyers. Το σύστημα λειτουργεί με προκαθορισμένα ραντεβού με τους εκπροσώπους της τουριστικής συνεδριακής αγοράς της Ασίας και του Ειρηνικού ωκεανού.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στην κα Καραντζαβέλου Βίκυ (e-mail: Vicky@traveldailynews.com).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024