Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsNational Car Rental: Eνιαία τιμή ενοικίασης αυτοκινήτων για όλη την Ευρώπη

National Car Rental: Eνιαία τιμή ενοικίασης αυτοκινήτων για όλη την Ευρώπη

Η National Car Rental επεκτείνει το πρόγραμμά της EuroRate, μέχρι τον Μάρτιο του 2001. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τους επαγγελματίες και τους απλούς ταξιδιώτες στα ταξίδια τους […]

Η National<.> Car Rental επεκτείνει το πρόγραμμά της EuroRate, μέχρι τον Μάρτιο του 2001<...>. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τους επαγγελματίες και τους απλούς ταξιδιώτες στα ταξίδια τους μέσα σε δεκαπέντε χώρες της Ευρώπης. Για την ενοικίαση οποιουδήποτε μικρού αυτοκινήτου, η τιμή παραμένει ίδια σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή 39 Euros. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος, ΦΠΑ και πληρωμή διοδίων.

Ο αντιπρόεδρος του ANC UK, κ. John Leigh δήλωσε ότι: "όσο οι αποστάσεις μικραίνουν κι όσο ο κόσμος ταξιδεύει όλο και πιο συχνά, η National προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτά τα νέα δεδομένα και στις καινούριες ανάγκες. Το EuroRate επιτρέπει στους ταξιδιώτες να υπολογίζουν τα έξοδά τους πριν ακόμα ξεκινήσουν το ταξίδι τους."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024