Τελευταία νέα

Η ΠΟΕΤ στα Σπάτα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ)οργάνωσε και συντόνισε ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων Ελευθέριος Βενιζέλος. Στην διερευνητική αυτή επίσκεψη έλαβαν μέρος 155 εκπρόσωποι των ιδιοκτητών και διευθυντών των […]

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ<.>)οργάνωσε και συντόνισε ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων Ελευθέριος Βενιζέλος<...>.

Στην διερευνητική αυτή επίσκεψη έλαβαν μέρος 155 εκπρόσωποι των ιδιοκτητών και διευθυντών των ταξιδιωτικών γραφείων, των tour operators, των κρουαζιερόπλοιων, των ξεναγών, των τουριστικών λεωφορείων και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπου μελέτη των δεδομένων λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, σε σχέση με τον οργανωμένο τουρισμό και η διαπίστωση τυχόν δυσλειτουργιών που θα πρέπει να βελτιωθούν προ της ενάρξεως λειτουργίας του.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ξενάγησαν τους εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων και με ευγένεια και καλή διάθεση απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες τους.

Τα συμπεράσματα από την ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη επίσκεψη των εκπροσώπων -παραγόντων επιχειρηματιών του τουρισμού θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων εντός των προσεχών ημερών (Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, Υπουργείο Μεταφορών, Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού) και φυσικά στους ενδιαφερόμενους φορείς του τουριστικού χώρου και στον τύπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024