Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαραδόθηκε το κτίριο αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Αράξου στην ΥΠΑ

Παραδόθηκε το κτίριο αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Αράξου στην ΥΠΑ

Στη δικαιοδοσία της Υ.Π.Α. είναι πλεόν το νέο κτίριο αναχώρήσεων στο αεροδρόμιο της Αράξου με την παράδοση του έργου από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ο Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος όπου είχε […]

Στη δικαιοδοσία της Υ.Π.Α. είναι πλεόν το νέο κτίριο αναχώρήσεων στο αεροδρόμιο της Αράξου με την παράδοση του έργου από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ο Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος όπου είχε την ευκαιρία να<…> επισκεφτεί και να επιθεωρήσει τα έργα που κατασκεύασε το ΥΠΕΧΩΔΕ δήλωσε σχετικά «Με σύμβαση που υπεγράφη το Μάρτιο του 2004, προϋπολογισμού 17 εκατ. €, το ΥΠΕΧΩΔΕ, κατασκεύασε και παραδίδει σήμερα προς χρήση στην Υ.Π.Α. το νέο κτίριο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Αράξου, επιφάνειας 1477 τ.μ. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα αναχωρήσεων που περιλαμβάνει επιπλέον και αίθουσα VIP γραφεία Υ.Π.Α. και αεροπορικών εταιρειών, εμπορικά καταστήματα, υπηρεσίες εξυπηρέτησης τουριστών κλπ».

Ο κ. Ξανθόπουλος τόνισε ότι οι υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ ανακατασκεύασαν τον κάθετο τροχιόδρομο μήκους 900 τ.μ., καθώς και νέο δάπεδο στάθμευσης αεροσκαφών διαστάσεων 150 x 110 τ.μ., τεχνικά έργα για την συλλογή και απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων και το μεγαλύτερο μέρος της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου των κτιρίων.

«Με τη λειτουργία του νέου κτιρίου αναχωρήσεων καθίσταται δυνατή και η ανακατασκευή του κτιρίου αφίξεων το οποίο παρουσιάζει προβλήματα στατικής ανεπάρκειας. Εκτιμάται ότι η εργασίες ανέγερσης νέου κτιρίου αφίξεων, εμβαδού 810 τ.μ. θα ολοκληρωθούν από το ΥΠΕΧΩΔΕ εντός του πρώτου εξαμήνου του 2008», κατέληξε ο Υφυπουργός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024