Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση παραλίας Nana Beach με τη Γαλάζια Σημαία 2007

Βράβευση παραλίας Nana Beach με τη Γαλάζια Σημαία 2007

Για 8η συνεχή χρονιά η παραλία Δρέπανος του ξενοδοχείου Nana Beach All Inclusive Resort συμπεριλαμβάνεται μέσα στις 428 βραβευμένες ακτές ανά την Ελλάδα που κέρδισαν την Γαλάζια Σημαία. Η “Γαλάζια […]

Για 8η συνεχή χρονιά η παραλία Δρέπανος του ξενοδοχείου Nana Beach All Inclusive Resort συμπεριλαμβάνεται μέσα στις 428 βραβευμένες ακτές ανά την Ελλάδα που κέρδισαν την Γαλάζια Σημαία. Η “Γαλάζια Σημαία” διεθνές<...> σύμβολο ποιότητας, το πιο γνωστό, ίσως, περιβαλλοντικό σήμα στον κόσμο απονέμεται από το 1987 σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις και τα περιβαλλοντικά κριτήρια.

Τα κριτήρια αναφέρονται στη περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, όπως δραστηριότητες που να προβάλουν ενεργά τη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της ακτής, στη ποιότητα των νερών κολύμβησης η οποία επιβεβαιώνεται με δειγματοληπτικές μετρήσεις, στη περιβαλλοντική διαχείριση όπως ο περιοδικός καθαρισμός της ακτής από σκουπίδια, αποτσίγαρα, επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, με ελεγχόμενο σύστημα αποχέτευσης, διευκολύνσεις για ανακυκλώσιμα υλικά κ.λπ.

Επίσης αναφέρεται στην ασφάλεια, ναυαγοσωστικά, πρώτες βοήθειες, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, όπως εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες – ή άμεση πρόσβαση σε τηλέφωνο – σωστικά εφόδια και πρώτες βοήθειες, ασφαλής δίοδος στην ακτή και φροντίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η τελετή έπαρση της σημαίας πραγματοποιήθηκε στην παραλία του ξενοδοχείου με την συμμετοχή των πελατών και του προσωπικού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024