Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυμμετοχή του ΠΡΟΤΟΥΡ στην έκθεση Βαρσοβίας
Ξεκινά η διαφήμιση

Συμμετοχή του ΠΡΟΤΟΥΡ στην έκθεση Βαρσοβίας

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει την παρουσία του στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, η Ρόδος μέσω του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού. Η πρώτη έκθεση που περιλαμβάνεται στη λίστα που καταρτίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αυτή…

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει την παρουσία του στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, η Ρόδος μέσω του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού<...>.

Η πρώτη έκθεση που περιλαμβάνεται στη λίστα που καταρτίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αυτή της Βαρσοβίας, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 20 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 του μήνα, και θα είναι η μοναδική μέσα στο Σεπτέμβριο στην οποία παίρνει μέρος η Ρόδος. Η επόμενη είναι αυτή της Αγίας Πετρούπολης που θα διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Συνολικά η Ρόδος παίρνει μέρος φέτος σε 26 εκθέσεις, κατά μία περισσότερες από πέρυσι, αν και αποφασίστηκε να συμμετάσχει και σε νέες σε αντικατάσταση κάποιων άλλων. Η αγορά της Πολωνίας θεωρείται πολύ σημαντική για το νησί καθώς σταδιακά οι Πολωνοί τουρίστες, εμφανίζουν άνοδο, μέχρι του σημείου στο εξάμηνο Ιανουαρίου-Ιουνίου να σημειώνουν άνοδο 5,24%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία με τις πτήσεις τσάρτερ, ήρθαν στη Ρόδο 13.570 τουρίστες έναντι 12.894 το ίδιο εξάμηνο πέρυσι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024