Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυζητήσεις για μεγάλες επενδύσεις στον νομό Ηλείας
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Συζητήσεις για μεγάλες επενδύσεις στον νομό Ηλείας

Συνάντηση με εκπροσώπους του γνωστού διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου World Trade Center (WTC) Group, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο ΓενικόςΓραμματέας, κ. Σπύρος Σπυρίδων. Επικεφαλής της […]

Συνάντηση με εκπροσώπους του γνωστού διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου World Trade Center (WTC) Group, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Γενικός<...>Γραμματέας, κ. Σπύρος Σπυρίδων. Επικεφαλής της επιχειρηματικής αντιπροσωπείας ήταν ο κ. David H. Lee, Αντιπρόεδρος του WTC Group, ο οποίος συνοδευόταν από ομάδα συνεργατών του, καθώς και από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Α. Αγγελόπουλο. Η συνάντηση είχε αντικείμενο μεγάλες επενδύσεις εμπορικού, τουριστικού και ναυτιλιακού χαρακτήρα, τις οποίες ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει το WTC Group στην περιοχή του Κατακώλου, στο νομό Ηλείας. Σημειώνεται ότι το πρώτο στάδιο των συζητήσεων για τις επενδύσεις αυτές πραγματοποιήθηκε σε ταξίδι-αστραπή του κ. Σπυρίδωνα και αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων στη Νέα Υόρκη, στις 13 Μαρτίου.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της διεθνούς επιχειρηματικής αντιπροσωπείας, ο κ. Σπυρίδων δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στη Δυτική Ελλάδα κάθε σοβαρό επενδυτή, ο οποίος διαθέτει τα κεφάλαιά του για την κατασκευή έργων που προωθούν την ανάπτυξή μας. Με τον κ. Lee και τους συνεργάτες του συναντιόμαστε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες, με στόχο την προώθηση μιας μεγαλόπνοης επένδυσης από έναν παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματικό όμιλο. Μιας επένδυσης, η οποία βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο. Διαβεβαίωσα, λοιπόν, τους ξένους επενδυτές ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη, ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, μια πορεία που βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στην ιδιωτική πρωτοβουλία», συμπλήρωσε ο κ. Σπυρίδων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024