Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέες οδηγίες για τους Κινέζους ταξιδιώτες εκτός συνόρων
Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας

Νέες οδηγίες για τους Κινέζους ταξιδιώτες εκτός συνόρων

Προς αποφυγή μπελάδων κατά τη διάρκεια ταξιδίων στο εξωτερικό το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας εξέδωσε χτες στην ιστοσελίδα του νέες οδηγίες συμπεριφοράς για τους πολίτες της Κίνας, προτρέποντας τους να μην τραβούν την προσοχή πάνω τους, να σέβονται τα τοπικά έθιμα…

Προς αποφυγή μπελάδων κατά τη διάρκεια ταξιδίων στο εξωτερικό το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας εξέδωσε χτες στην ιστοσελίδα του νέες οδηγίες συμπεριφοράς για τους πολίτες της Κίνας, προτρέποντας τους να μην τραβούν<...>την προσοχή πάνω τους, να σέβονται τα τοπικά έθιμα και να είναι επιφυλακτικοί με τους περίεργους.

Να είστε ειρηνικοί σε δημόσιους χώρους, να μην μιλάτε δυνατά και να αποφεύγετε τις συμπλοκές αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οδηγίες στην ιστοσελίδα. Επίσης, τονίζουν Να μην εμπλέκεστε σε διαμάχες ατόμων σε δημόσιους χώρους, εν αντιθέση με την συνήθεια των Κινέζων να συγκεντρώνονται σε πλήθη και να παρατηρούν ή να συμμετέχουν σε καβγάδες τρίτων.

Όταν τα νόμιμα δικαιώματα σας παραβιάζονται, μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα και λύστε το πρόβλημα, ακολουθώντας σύννομες οδούς και όχι απειλές ή άλλες παράνομες μεθόδους συνεχίζουν οι οδηγίες.

Παρά το γεγονός ότι οι Κινέζοι τουρίστες είναι καλοδεχούμενοι στις περισσότερες χώρες εξαιτίας των μετρητών που διαθέτουν, αρκετές φορές στις διακοπές τους έχουν διαπράξει αδικήματα, με τη συμπεριφορά τους να ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια, εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα τους, σε περιπτώσεις που πέφτουν θύματα εγκληματιών ή απατεώνων.

Σημειώνεται πως ο αριθμός των Κινέζων που ταξιδεύει κάθε χρόνο στο εξωτερικό αναμένεται να τριπλασιαστεί, αγγίζοντας τα 100 εκατομμύρια, μέχρι το 2020.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024