Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟλοκληρώθηκε η εξαγορά της Worldspan από την Travelport
1,4 δισ. δολλάρια το αντίτιμο

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Worldspan από την Travelport

Στον πλήρη έλεγχο της Travelport Limited, θυγατρικής του ομίλου επιχειρήσεων Travelport, πέρασε πλέον και επίσημα η Worldspan, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς της, έναντι 1,4 δισ. δολλαρίων. Η συμφωνία αυτή ανάγει την Travelport ανάμεσα…

Στον πλήρη έλεγχο της Travelport Limited, θυγατρικής του ομίλου επιχειρήσεων Travelport, πέρασε πλέον και επίσημα η Worldspan, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς της, έναντι 1,4 δισ. δολλαρίων. Η συμφωνία<...>αυτή ανάγει την Travelport ανάμεσα στα μεγαλύτερα δίκτυα παροχής υπηρεσιών σε ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας περαιτέρω το σκηνικό ανταγωνισμού.

“Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο και αναγνωρισμένες τεχνολογικές υπηρεσίες, η ομάδα μας θα δουλέψει για να ικανοποιήσει στο μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των πελατών της σε μια βιομηχανία, που αλλάζει συνεχώς” δήλωσε σχετικά ο κ. Jeff Clarke, πρόεδρος, CEO της Travelport και chairman της Orbitz Worldwide.

“Η Galileo θα επωφεληθεί της online τεχνολογικής πλατφόρμας της Worldspan, ενώ η Worldspan θα επωφεληθεί της εκτεταμένης βάσης προμηθευτών και περιεχομένου της Galileo” εξήγησε ο κ. Gordon Wilson, πρόεδρος και CEO της Travelport GDS division. “Η ενίσχυση των δύο εταιριών θα έχει ως αποτέλεσμα την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών, εμπλουτισμένων με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες” πρόσθεσε.

Σήμερα, περισσότεροι από 750 προμηθευτές ταξιδιωτικών προιόντων, 63.000 ταξιδιωτικά γραφεία και εκατομμύρια τελικοί καταναλωτές επωφελούνται παγκοσμίως από τη διανομή υπηρεσιών των δύο μεγάλων οργανισμών. Μόνο το 2006, η Galileo και Worldspan παρουσίασαν περισσότερες από 379 εκατ. αεροπορικές κρατήσεις, δραστηριοποιούμενες σε 145 χώρες, καταγράφοντας 15.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024