Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠυρκαγιές για ακόμη μια μέρα σε πολλά σημεία της χώρας
Σύσκεψη Παπούλια-Καραμανλή

Πυρκαγιές για ακόμη μια μέρα σε πολλά σημεία της χώρας

Πυρκαγιές συνέχιζαν να κατακαίνε και χτες περιοχές σε Πελοπόννησο, Αρκαδία και Εύβοια, με τον αριθμό των νεκρών να μεγαλώνει και να αγγίζει τους 63. Σε κατάσταση συναγερμού παρέμειναν για ακόμη μια μέρα και πολλές περιοχές σε Μεσσηνία, Λακωνία, Βοιωτία, Αιτωλοακαρνανία και Ιωάννινα

Πυρκαγιές συνέχιζαν να κατακαίνε και χτες περιοχές σε Πελοπόννησο, Αρκαδία και Εύβοια, με τον αριθμό των νεκρών να μεγαλώνει και να αγγίζει τους 63. Σε κατάσταση συναγερμού παρέμειναν για ακόμη μια μέρα και πολλές περιοχές<…>σε Μεσσηνία, Λακωνία, Βοιωτία, Αιτωλοακαρνανία και Ιωάννινα, ενώ φωτιά ξέσπασε και στον Υμηττό, που ευτυχώς γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο.

Το Προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκε χτες ο πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, για τα πύρινα μέτωπα, που παραμένουν στον χάρτη της Ελλάδας. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αλλά και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ώστε να πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας στον πρόεδρο πως η προσπάθεια συνεχίζεται και το έργο είναι δύσκολο. “Οφείλουμε πολλά σε αυτούς που παλεύουν με τις φλόγες και στον αγώνα που δίνουν. Αμεση προτεραιότητά μας είναι να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη, με κάθε τρόπο” είπε χαρακτηριστικά. Την ανάγκη ψυχολογικής βοήθειας σε πολλούς από τους πληγέντες επεσήμανε, από την πλευρά του, ο κ. Παπούλιας, γεγονός στο οποίο συμφώνησε και ο πρωθυπουργός, υποσχόμενος, μετά τις εκλογές, να παρασχεθεί κάθε είδους βοήθεια στους πολίτες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024