Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΝέος οδηγός ταξιδιωτικού και ειδικού ενδιαφέροντος

Νέος οδηγός ταξιδιωτικού και ειδικού ενδιαφέροντος

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο οδηγός πόλεως για την Θεσσαλονίκη, ‘Only the Best’. Τα θέματα που καλύπτει ο οδηγός είναι σχετικά με την διασκέδαση, τα αξιοθέατα και γενικά με τα δρώμενα της […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο οδηγός πόλεως για την Θεσσαλονίκη<.>, ‘Only the Best’. Τα θέματα που καλύπτει ο οδηγός είναι σχετικά με<...> την διασκέδαση, τα αξιοθέατα και γενικά με τα δρώμενα της πόλης. Επίσης, πρόσφατα εκδόθηκε ακόμα ένας οδηγός ‘BEST’ για τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά, ενώ ένας ακόμη θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους για τα Αθηναϊκά Εστιατόρια & τις Ταβέρνες.

Η ΑΧΟΝ έχει σαν σκοπό την έκδοση οδηγών -ταξιδιωτικού και ειδικού ενδιαφέροντος– που παρέχουν αξιολογήσεις και κάνουν προτάσεις, χωρίς όμως να χάνουν την αντικειμενικότητά τους. Με το σύστημα αξιολόγησης (star-rating) όπου γίνεται αξιολόγηση της σχέσης τιμής και ποιότητας, δίνεται στον αναγνώστη η δυνατότητα να κάνει κάποιες επιλογές σύμφωνα με την οικονομική του κατάσταση.

Πριν την σύνταξη των οδηγών, οι συνεργάτες της ΑΧΟΝ πραγματοποιούν ταξίδια σε όλη την Ελλάδα για να είναι όσο πιο αντικειμενικοί μπορούν στην κριτική τους.

Οι εκδόσεις των οδηγών BEST στα Αγγλικά γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Μεγάλη Βρετανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024