Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςWTM-Euromonitor: Παρουσίαση μελέτης για τις παγκόσμιες τάσεις 2007
World Travel Market

WTM-Euromonitor: Παρουσίαση μελέτης για τις παγκόσμιες τάσεις 2007

Τη συνεργασία τους για την ολοκλήρωση της Έκθεσης Παγκόσμιων Τάσεων στην ταξιδιωτική αγορά ανακοίνωσαν και φέτος η World Travel Market και το Euromonitor. Η Έκθεση θα παρουσιαστεί την πρώτη ημέρα της έκθεσης, 12 Νοεμβρίου 2007, στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου…

Τη συνεργασία τους για την ολοκλήρωση της Έκθεσης Παγκόσμιων Τάσεων στην ταξιδιωτική αγορά ανακοίνωσαν και φέτος η World Travel Market και το Euromonitor. Η Έκθεση θα παρουσιαστεί την πρώτη ημέρα<...>της έκθεσης, 12 Νοεμβρίου 2007, στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου.

“Τα ταξίδια και ο τουρισμός αποτελούν βασικά πεδία ερευνών του Euromonitor και μαζί με την WTM θα ενημερώσουμε την βιομηχανία για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις. Στόχος της έκθεσης είναι να βοηθήσει τις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην χάραξη των στρατηγικών τους, αλλά και τις επενδύσεις, όπως επίσης και να βοηθήσει τους επαγγελματίες του χώρου να κάνουν τις σωστές επιλογές σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων τους” εξήγησε η κα Fiona Jeffery, Chairman της WTM.

Η Έκθεση θα περιλαμβάνει τάσεις για Ηνωμένο Βασίλειο/Ιρλανδία, Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νότια και Βόρεια Αμερική, Αφρική και Ασία/Ειρηνικό.

“Έπειτα από την περσινή επιτυχία είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα εργαστούμε και πάλι με την World Travel Market για να βοηθήσουμε τους εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης να επισημάνουν τις τάσεις και τα θέματα, που θα απασχολήσουν την ταξιδιωτική βιομηχανία τα επόμενα χρόνια” ανέφερε η κα Caroline Bremner, Διευθύντρια του τμήματος Ταξιδίων και Τουρισμού του Euromonitor.

Η παρουσίαση της Έκθεσης θα γίνει από την παρουσιάστρια του ταξιδιωτικού προγράμματος του BBC World, κα Θάλεια Pellegrini.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024