Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτο Κανκούν του Μεξικό η 10η έκθεση IGTM
International Golf Travel Market

Στο Κανκούν του Μεξικό η 10η έκθεση IGTM

Στο Μεξικό και πιο συγκεκριμένα στο Κανκούν θα διεξαχθεί από τις 3 έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2007 η 10η έκθεση International Golf Travel Market – IGTM, με περισσότερους από […]

Στο Μεξικό και πιο συγκεκριμένα στο Κανκούν θα διεξαχθεί από τις 3 έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2007 η 10η έκθεση International Golf Travel Market – IGTM, με περισσότερους από 400 εκθέτες από 35 χώρες. Η επιτυχία της έκθεσης, που<...>συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια έγκειται στο γεγονός ότι οι διακοπές με γκολφ αποτελούν έναν από τους πιο κερδοφόρους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της IAGTO (International Association of Golf Tour Operators), το γκολφ, ως αιτία ταξιδίου, αποφέρει περισσότερα από 12 δισ. δολάρια στις ΗΠΑ, 4 δισ. δολάρια στην Ευρώπη και 600 εκατ. στην πατρίδα του, το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο αριθμός των παικτών γκολφ, που συνδύασαν το αγαπημένο τους άθλημα με διακοπές την περσινή χρονιά εκτοξεύτηκε στα ύψη, σε σχέση με προηγούμενα έτη, τάση που εκτιμάται πως θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Μια από τις καινοτομίες της φετινής έκθεσης IGTM είναι η λειτουργία προγράμματος προκαθορισμένων ραντεβού μεταξύ των buyers, στο πλαίσιο του οποίου οι buyers θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν περισσότερα από 29 ραντεβού με εκθέτες της επιλογής τους.

“Συμμετέχουμε κάθε χρόνο ως εκθέτες στην IGTM, ώστε να συναντήσουμε σημαντικούς tour operators από όλο τον κόσμο. Σημειώνουμε κάθε φορά μεγάλη επιτυχία, λόγω των ικανών buyers, που φιλοξενούνται από την Reed Travel Exhibitions” σχολίασε ο κ. David Reese από το First Coast of Golf της Φλώριντα.

“Η IGTM αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για τη βιομηχανία, όπως επίσης και μια καλή ευκαιρία για την προώθηση νέων προορισμών και προϊόντων. Η φετινή έκθεση φέρει ένα ξεχωριστό νόημα, καθότι σηματοδοτεί μια δεκαετία επιτυχιών, αλλά και γιατί θα δούμε τι προμηνύει η αγορά για τα ταξίδια γκολφ. Επίσης, καλούμαστε να εξετάσουμε πως θα αναπτυχθεί το γκολφ και το γενικότερο πλαίσιο του παιχνιδιού εντός της διεθνούς βιομηχανίας τουρισμού” δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Mark Walsh, Group Exhibition Director.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024