Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑσύρματο σύστημα κρατήσεων από την Carnival

Ασύρματο σύστημα κρατήσεων από την Carnival

Η Carnival Cruise Lines “εφηύρε” το πρώτο κινητό σύστημα επιβίβασης, που θα επιτρέπει στο προσωπικό των εταιριών κρουαζιέρων να ελέγχουν την επιβίβαση των πελατών στα πλοία ηλεκτρονικά, από κάθε απομακρυσμένη […]

Η Carnival<.> Cruise Lines "εφηύρε" το πρώτο κινητό σύστημα επιβίβασης, που θα επιτρέπει<...> στο προσωπικό των εταιριών κρουαζιέρων να ελέγχουν την επιβίβαση των πελατών στα πλοία ηλεκτρονικά, από κάθε απομακρυσμένη περιοχή.

Το καινούριο σύστημα πρόσφατα εφαρμόστηκε σε δρομολόγια του Carnival Destiny στο San Juan. Με τη βοήθεια της ασύρματης τεχνολογίας δίνεται η δυνατότητα στους πράκτορες να κάνουν τις κρατήσεις των πελατών τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο τους πριν ακόμα αυτοί φθάσουν στην προβλήτα.

Με τη νέα αυτή τεχνολογία, οι κρατήσεις των πελατών καταχωρούνται σε ένα computer και κατά την άφιξη τους στην προκυμαία δείχνουν στον πράκτορα επιβίβασης τις κάρτες επιβίβασης τους και περνάνε αμέσως μέσα στο πλοίο.

Από τη στιγμή που η Carnival ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα, οι ώρες αναμονής των πελατών στο San Juan μειώθηκαν πολύ και η διαδικασία επιβίβασης έγινε με έναν πιο "επίσημο" και πιο σωστό τρόπο. Μετά από τη θετική αντίδραση των υπαλλήλων και των πελατών, η Carnival σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το νέο σύστημα και στα υπόλοιπα βορινά λιμάνια της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024