Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέο Karcher Center στην περιοχή της Λάρισας

Δώρα Σγάρτσου - 10 Οκτώβριος 2007, 00:00

Ένας ακόμη κρίκος έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του δικτύου επίσημων εμπόρων, της εταιρίας συστημάτων καθαρισμού Karcher, με τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου καταστήματος στην περιοχή της Λάρισας, στο 2ο χλμ. Λαρίσης-Αθηνών. Στις σύγχρονες<...>

εγκαταστάσεις της εταιρίας κυριαρχούν όλα τα συστήματα καθαρισμού Karcher. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να γνωρίσει όλη την σειρά προϊόντων καθαρισμού Karcher, είτε πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού είτε για μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Ενώ το πιστοποιημένο συνεργείο μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε όλες τις απαιτήσεις.

Το νέο Karcher Center Μπουρδούβαλης πραγματοποίησε τα εγκαίνια του την περασμένη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και πληθώρα συνεργατών και πελατών από όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους χώρους του καταστήματος και να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα συστήματα καθαρισμού μέσα στην σύγχρονη και λειτουργική έκθεση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top