Τελευταία νέα

Νέο Karcher Center στην περιοχή της Λάρισας

Ένας ακόμη κρίκος έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του δικτύου επίσημων εμπόρων, της εταιρίας συστημάτων καθαρισμού Karcher, με τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου καταστήματος στην περιοχή της Λάρισας, στο […]

Ένας ακόμη κρίκος έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του δικτύου επίσημων εμπόρων, της εταιρίας συστημάτων καθαρισμού Karcher, με τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου καταστήματος στην περιοχή της Λάρισας, στο 2ο χλμ. Λαρίσης-Αθηνών. Στις σύγχρονες<...>εγκαταστάσεις της εταιρίας κυριαρχούν όλα τα συστήματα καθαρισμού Karcher. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να γνωρίσει όλη την σειρά προϊόντων καθαρισμού Karcher, είτε πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού είτε για μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Ενώ το πιστοποιημένο συνεργείο μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε όλες τις απαιτήσεις.

Το νέο Karcher Center Μπουρδούβαλης πραγματοποίησε τα εγκαίνια του την περασμένη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και πληθώρα συνεργατών και πελατών από όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους χώρους του καταστήματος και να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα συστήματα καθαρισμού μέσα στην σύγχρονη και λειτουργική έκθεση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024