Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚρήτη και Κύπρος στο πρόγραμμα του Jet2holidays.com

Κρήτη και Κύπρος στο πρόγραμμα του Jet2holidays.com

Πακέτα διακοπών στη Κρήτη, αλλά και τη Κύπρο συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του για το 2008 ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος tour operator της Βρετανίας, Jet2holidays.com. Οι πωλήσεις των πακέτων έχουν ήδη αρχίσει, […]

Πακέτα διακοπών στη Κρήτη, αλλά και τη Κύπρο συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του για το 2008 ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος tour operator της Βρετανίας, Jet2holidays.com. Οι πωλήσεις των πακέτων έχουν ήδη αρχίσει, ενώ οι πρώτες<...>πτήσεις της Jet2.com έχουν προγραμματισθεί στις 4 Μαΐου για Κύπρο και 20 Μαΐου για Κρήτη.

Τόσο στην Κρήτη, όσο και στη Κύπρο ο tour operator της Βρετανίας έχει πετύχει συνεργασίες με πολυτελή ξενοδοχεία, τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων, προσφέροντας ιδιαίτερα οικονομικά πακέτα στη βρετανική αγορά.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε οικονομικές διακοπές σε δύο από τα δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου, όπως είναι η Κρήτη και η Κύπρος. Και τα δύο νησιά αποτελούν σημαντικά βήματα της στρατηγικής μας, αφού δεν προσφέρουν στους επισκέπτες τους απλά καταπληκτικές παραλίες, ξέφρενη νυχτερινή ζωή και μοναδική τοπική κουλτούρα, αλλά παράλληλα ασκούν πάνω τους και τρομερή γοητεία, ώστε να επιστρέψουν και την επόμενη χρονιά” δήλωσε μεταξύ άλλων η Γενική Διευθύντρια του Jet2holidays.com, κα Mandy Round.

“Τόσο η Κρήτη, όσο και η Κύπρος έχουν φοβερή ιστορία και μοναδικό πολιτισμό. Οι ταβέρνες τους και τα χαλαρωτικά μεζεδοπωλεία τους γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους βρετανούς ταξιδιώτες, που αναζητούν περισσότερα από διακοπές με ήλιο, θάλασσα και σαγκριά” πρόσθεσε η κα Round.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024