Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΡώσοι tour-operators στο συγκρότημα Amirandes της Grecotel

Ρώσοι tour-operators στο συγκρότημα Amirandes της Grecotel

Ογδόντα ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων Tour Operators της Ρωσίας υποδέχθηκε πριν λίγες μέρες η κα Μάρι Ν. Δασκαλαντωνάκη στην Κρήτη και το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amirandes, όπου επιτεύχθηκαν σημαντικοί στόχοιγια τη […]

Ογδόντα ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων Tour Operators της Ρωσίας υποδέχθηκε πριν λίγες μέρες η κα Μάρι Ν. Δασκαλαντωνάκη στην Κρήτη και το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amirandes, όπου επιτεύχθηκαν σημαντικοί στόχοι<...>για τη διείσδυση του Ομίλου Grecotel στη Ρώσικη αγορά. Έπ’ ευκαιρία απονεμήθηκαν και τα πρώτα τουριστικά βραβεία `Grecotel Travel Awards` στους συνεργάτες της Grecotel στη Ρωσία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, για τη σεζόν που πέρασε.

Σε ένα εντυπωσιακό τριήμερο εκδηλώσεων φιλοξενίας και πολιτιστικής δράσης οι Ρώσοι επιχειρηματίες που ελέγχουν το σύνολο των τουριστικών προγραμμάτων με προορισμό την Ελλάδα μυήθηκαν στην Κρητική φιλοξενία και παράδοση. Ο κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, επικεφαλής του Oμίλου και επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, υποδέχθηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους στο κτήμα του, Agreco και αναφερόμενος στο γεγονός δήλωσε: «Ενισχύουμε τη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών. Πρέπει όμως να καταβληθούν άμεσα προσπάθειες ώστε ν’ απλοποιηθούν οι διαδικασίες έκδοσης βίζας για τους Ρώσους επισκέπτες, όπως άλλωστε συμβαίνει σε χώρες όπως η Τουρκία και η Αίγυπτος».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024