Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι στόχοι ανάπτυξης των Κυπριακών Αερογραμμών

Οι στόχοι ανάπτυξης των Κυπριακών Αερογραμμών

Οι Κυπριακές Αερογραμμές στα πλαίσια της αναπτυξιακής τους στρατηγικής ανανεώνουν το στόλο τους, αυξάνουν τα δρομολόγια τους στον ελληνικό χώρο και ταυτόχρονα επεκτείνουν το δίκτυο τους προς την Ανατολική Ευρώπη. […]

Οι Κυπριακές Αερογραμμές<.> στα πλαίσια της αναπτυξιακής τους στρατηγικής ανανεώνουν το στόλο τους, αυξάνουν<...> τα δρομολόγια τους στον ελληνικό χώρο και ταυτόχρονα επεκτείνουν το δίκτυο τους προς την Ανατολική Ευρώπη.

Ήδη η εταιρία έχει νοικιάσει δύο Airbus A320 και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα αποφασισθεί η αγορά καινούργιων αεροσκαφών. Επίσης, στις θέσεις Club των A320 έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για τα παλτά των επιβατών, ενώ σύντομα θα εγκατασταθεί οπτικοακουστικό σύστημα σε όλα τα αεροσκάφη σε μία προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών.

Εξάλλου από 25 Μαρτίου οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας-Αθήνας από τρεις ημερησίως γίνονται τέσσερις, ενώ η σύνδεση μεταξύ Λάρνακας-Θεσσαλονίκης θα είναι πλέον καθημερινή.

Από την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο οι Κυπριακές Αερογραμμές εγκαινιάζουν δύο νέους προορισμούς από Λάρνακα προς Βαρσοβία και Βουδαπέστη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024