Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣημαντικές προσπάθειες ανάδειξης του αθλητικού τουρισμού στη Λέρο

Σημαντικές προσπάθειες ανάδειξης του αθλητικού τουρισμού στη Λέρο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (20 & 21 Οκτωβρίου 2007) οι 21οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου στο νέο στάδιο της Λέρου, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίουκαι Νησιωτικής […]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (20 & 21 Οκτωβρίου 2007) οι 21οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου στο νέο στάδιο της Λέρου, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου<...>και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΣΕΓΑΣ και του δήμου Λέρου.

Πεντακόσιοι και πλέον αθλητές από όλα τα νησιά του Αιγαίου συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς, που πραγματοποιήθηκαν στο νέο Στάδιο στίβου και ποδοσφαίρου του νησιού, ενισχύοντας σημαντικά τον αθλητικό τουρισμό της Λέρου. Η ένταξη του αθλητικού τουρισμού στην επίσημη προβολή της Λέρου, η εκμετάλλευση της υπάρχουσας αθλητικής δραστηριότητας, η πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων διοργανώσεων και η συνεργασία με αρμόδιους φορείς και επαγγελματίες αποτελούν ορισμένες από τις προσπάθειες των τοπικών φορέων για την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού.

“Ο Αθλητικός Τουρισμός είναι μια ειδική μορφή ποιοτικού τουρισμού η οποία μας δίδει την ευκαιρία να επενδύσουμε σε μια τεράστια δυναμική αγορά αλλά και ταυτόχρονα να επιτύχουμε μια προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν μέσω της ανάπτυξης, της διαφοροποίησης και της αναβάθμισης του” τονίζει σε ανακοίνωση της η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού της Λέρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024