Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣύσταση ομάδας επικοινωνίας ανάμεσα στο ΥΠΤΑΝ και στον ΣΕΤΕ
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Σύσταση ομάδας επικοινωνίας ανάμεσα στο ΥΠΤΑΝ και στον ΣΕΤΕ

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ είχε χτες στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ο κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στα πλαίσια της οποίας αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας επικοινωνίας ανάμεσα στο Υπουργείο και στον ΣΕΤΕ, ώστε η συνεργασία τους να είναι συνεχής…

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ είχε χτες στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ο κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στα πλαίσια της οποίας αποφασίστηκε η σύσταση<...>ομάδας επικοινωνίας ανάμεσα στο Υπουργείο και στον ΣΕΤΕ, ώστε η συνεργασία τους να είναι συνεχής, άμεση, απρόσκοπτη, και ακόμα πιο αποδοτική.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε: «Οι ομοσπονδίες και οι οργανώσεις του Σ.Ε.Τ.Ε. διαμορφώνουν ένα πολυσυλλεκτικό όργανο, που επιδρά σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, τη στιγμή μάλιστα που το σύνολο των κλάδων του τουρισμού εκτιμάται ότι συνεισφέρει κατά 18,2% στο ΑΕΠ. Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της τουριστικής κοινότητας που γίνονται με σκοπό την βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών, δίνοντας σαφή έμφαση στην ποιότητα και πάντα σε συνάρτηση με την επισκεψιμότητα και την απόδοση του τουριστικού μας προϊόντος.

Έγινε σαφές από πλευράς μας ότι θα ληφθούν υπΆ όψιν οι εισηγήσεις του στρατηγικού συμβούλου μάρκετινγκ και branding έτσι ώστε να υπάρξει στρατηγική στόχευση στην επικείμενη επικοινωνιακή καμπάνια της χώρας μας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.
Σε αυτό το πλαίσιο, για πρώτη φορά αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα επικοινωνίας ανάμεσα στο Υπουργείο και στον ΣΕΤΕ, ώστε η συνεργασία ανάμεσά μας να είναι συνεχής, άμεση απρόσκοπτη, και ακόμα πιο αποδοτική».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024