Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣύσταση Ανεξάρτητης Επιτροπής για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας

Σύσταση Ανεξάρτητης Επιτροπής για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας

Ανεξάρτητη Επιτροπή Πρωτοβουλίας, με κεντρικό στόχο και σκοπό την προβολή και προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, των Ελληνικών Παραδοσιακών Προϊόντων, με σεβασμό στη διασφάλιση της ποιότητας και παράλληλα την αναβάθμισητων παρερχομένων […]

Ανεξάρτητη Επιτροπή Πρωτοβουλίας, με κεντρικό στόχο και σκοπό την προβολή και προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, των Ελληνικών Παραδοσιακών Προϊόντων, με σεβασμό στη διασφάλιση της ποιότητας και παράλληλα την αναβάθμιση<...>των παρερχομένων υπηρεσιών, συστάθηκε τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε) μετά από πρωτοβουλία αυτής και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθήνας (ChefΆs Club).

Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε), της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (Ο.Ε.Ζ.Ε), της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος (Ο.Α.Ε), της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθήνας (ChefΆs Club), με Επιστημονικό Συνεργάτη τον τέως πρόεδρο του Ε.Φ.Ε.Τ, κ. Νικόλαο Κατσαρό.

Μετά από σύμφωνη γνώμη των παριστάμενων η επόμενη συνάντηση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024