Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης στην έκθεση BTC

Δυναμική συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης στην έκθεση BTC

Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη συμμετείχε μαζί με 17 συνεκθέτες με ενιαίο περίπτερο 96 τ.μ. (H.A.P.C.O., CVB της Θεσσαλονίκης, AQUILA HOTELS & RESORTS, CAPSIS HOTELS & RESORTS, […]

Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη συμμετείχε μαζί με 17 συνεκθέτες με ενιαίο περίπτερο 96 τ.μ. (H.A.P.C.O., CVB της Θεσσαλονίκης, AQUILA HOTELS & RESORTS, CAPSIS HOTELS & RESORTS, CLUB HOTEL<…>CASINO LOUTRAKI, EUROSTAR/TRAVEL PLAN, GRECOTEL- CLASSICAL HOTELS ,HELIOS HOTELS & RESORTS, LA GRECA DMC, MARIS HOTELS, PARK HOTEL ATHENS, RODOS PALACE RESORT & CONVENTION CENTER,SBOKOS S.A. DMC, TRAVEL IDENTITY,ZITA CONGRESS & TRAVEL S.A., M HOTELS, AMPHITRION HOLIDAYS S.A.) στην 23η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού BTC, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 9 Νοεμβρίου στο νέο εκθεσιακό χώρο της Ρώμης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης, μεγάλος αριθμός Buyers επισκέφθηκαν το ελληνικό περίπτερο όπου και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση συνεδρίων και incentive στην Ελλάδα. Η στρατηγική θέση που κατείχε στο σύνολό του το ελληνικό stand, και η παρουσία της H.A.P.C.O, του CVB της Θεσσαλονίκης και των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών πρακτόρων, ενίσχυσαν την εικόνα της Ελλάδος στην συγκεκριμένη αγορά.

Παράλληλα το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης διοργάνωσε δείπνο εργασίας με την συμμετοχή Ελλήνων και Ιταλών επαγγελματιών του χώρου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του S.I.T.E (SOCIETY OF INCENTIVE & TRAVEL EXECUTIVES) της Ιταλίας και Μέλος της Μ.Ρ.Ι. (MEETING PROFESSIONALS INTERNATIONAL), κ. Rodolfo Musco.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024