Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαλή παρέα και καλά βιβλία προτιμούν οι Βρετανοί ταξιδιώτες

Καλή παρέα και καλά βιβλία προτιμούν οι Βρετανοί ταξιδιώτες

Έρευνα για τα αγαπημένα αντικείμενα στα ταξίδια πραγματοποιήσε το Cheapflights.co.uk, θέτοντας στους Βρετανούς το ερώτημα “ποιό είναι το σημαντικότερο αντικείμενο για τα ταξίδια σας;”. Το 33% των ερωτηθέντωναπάντησαν πως δεν […]

Έρευνα για τα αγαπημένα αντικείμενα στα ταξίδια πραγματοποιήσε το Cheapflights.co.uk, θέτοντας στους Βρετανούς το ερώτημα “ποιό είναι το σημαντικότερο αντικείμενο για τα ταξίδια σας;”. Το 33% των ερωτηθέντων<…>απάντησαν πως δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν χωρίς τον σύντροφο τους, αφού προτιμούν να βρίσκουν ένα οικείο πρόσωπο δίπλα τους, όταν ξυπνούν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο εξωτερικό.

Το 27% των ερωτηθέντων απάντησε ότι στα ταξίδια του παίρνει μαζί ένα καλό βιβλίο, ενώ στη τρίτη θέση των επιλογών βρέθηκαν τα προφυλακτικά, αφού το 18% των Βρετανών θέλει να νιώθει σιγουριά για την περίπτωση που προκύψει κάτι στον ερωτικό τομέα.

Στη συνέχεια, ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά αντικείμενα, όπως κουτί καθαριότητας (10%), iPods (8%) και υπνωτικά χάπια (4%), που συμπληρώνουν τις λίστες των Βρετανών, όταν ετοιμάζουν βαλίτσες για ένα ταξίδι.

“Σε μια εποχή, που η τεχνολογία κατέχει τον πρώτο λόγο στην καθημερινή ζωή μας, είναι καλό να βλέπουμε τα iPods να παραχωρούν τη θέση τους στο ρομάντσο, αλλά και τα καλά βιβλία, όταν οι Βρετανοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό” σχολίασε σχετικά η Γενική Διευθύντρια του Cheapflights.co.uk, κα Francesca Ecsery.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024