Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαLufthansa: Ανακαινισμένη αίθουσα αναμονής για παιδιά στην Φρανκφούρτη

Lufthansa: Ανακαινισμένη αίθουσα αναμονής για παιδιά στην Φρανκφούρτη

Με αίθουσα προβολής ταινιών, περιοχές “χαλάρωσης” ή snack bar, ο πρόσφατα διαμορφωμένος χώρος αναμονής για τα παιδιά της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι ένας παράδεισος για τους μικρούς επιβάτες. […]

Με αίθουσα προβολής ταινιών, περιοχές “χαλάρωσης” ή snack bar, ο πρόσφατα διαμορφωμένος χώρος αναμονής για τα παιδιά της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι ένας παράδεισος για τους μικρούς επιβάτες. Διακοσμημένη<...>με χαρούμενα χρώματα σε έντονο κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο, η ανακαινισμένη αίθουσα αναμονής και ψυχαγωγίας παιδιών υποδέχεται τους νέους επιβάτες σε μια φρέσκια και φιλική ατμόσφαιρα. «Αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες για τους επιβάτες μας εδώ στη Φρανκφούρτη. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει και τους νεαρούς τακτικούς επιβάτες του μέλλοντος», δήλωσε ο κ. Karl-Rudolf Rupprecht, επικεφαλής διαχείρισης του κόμβου της Φρανκφούρτης, κατά τη διάρκεια εγκαινίων της νέας αίθουσας αναμονής για τα παιδιά. «Θέλουμε να απολαμβάνουν την πτήση τους με τη Lufthansa με το άκουσμα της λέξης “φεύγουμε”».

Σε ένα χώρο 160 τετραγωνικών μέτρων, οι νεαροί επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν πινγκ πονγκ, να σερφάρουν στο διαδίκτυο ή να παρακολουθήσουν ταινίες του Disney τρώγοντας ποπ κορν και ζελεδάκια. Στη γωνιά των παιχνιδιών, μπορούν να εξασκηθούν στις κατασκευές με τουβλάκια Lego, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη ζωγραφική ή την επινοητικότητά τους στα παζλ. Για αναζωογόνηση, διατίθενται χυμοί, αναψυκτικά και μικρά σνακς, ενώ για όσους επιθυμούν απλά λίγη ξεκούραση, η αίθουσα διαθέτει μια ήσυχη γωνιά για τους νεαρούς ταξιδιώτες, όπου μπορούν να ξαπλώσουν και να χαλαρώσουν σε τεράστιες μαξιλάρες δαπέδου (πουφ).

Το 2006, περίπου 59.000 ασυνόδευτα μικρά παιδιά αναχώρησαν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Ήταν ένας ικανοποιητικός λόγος για να κάνουμε την παραμονή τους στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όσο το δυνατό πιο ευχάριστη, συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Η Υπηρεσία Επίβλεψης της Lufthansa βρίσκεται συνεχώς παρούσα και διαθέσιμη, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι νεαροί επιβάτες ταξιδεύουν χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια. Το προσωπικό υπηρεσίας φροντίζει τα παιδιά που ταξιδεύουν άνευ συνοδού, από τη στιγμή που φτάνουν στο terminal και τα συνοδεύουν στο check in και τον έλεγχο διαβατηρίων, μέχρι την πύλη αναχώρησής τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024