Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤουρισμό υγείας επιλέγουν πολλοί Βρετανοί
World Travel Market

Τουρισμό υγείας επιλέγουν πολλοί Βρετανοί

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2007: Στα επόμενα τρία χρόνια ο αριθμός των Βρετανών ασθενών, που καταφεύγουν για θεραπεία στο εξωτερικό εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τις 200.000, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2007: Στα επόμενα τρία χρόνια ο αριθμός των Βρετανών ασθενών, που καταφεύγουν για θεραπεία στο εξωτερικό εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τις 200.000, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς<…>τουριστικής έκθεσης World Travel Market, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο. Οι ασθένειες, που τους οδηγούν στο εξωτερικό ποικίλλουν, αφού υπάρχουν περιπτώσεις με προβλήματα π.χ. στη κήλη, στην καρδιά, αλλά και περιπτώσεις που χρήζουν βοήθειας από την κοσμητική ιατρική.

Σήμερα, περισσότερες από 50 χώρες προσφέρουν εξειδικευμένα πακέτα για τουρισμό υγείας, με τα οποία οι ασθενείς εξοικονομούν έως και το 50% των εξόδων, που θα έκαναν, αν ταξίδευαν μόνοι τους για ιατρικούς λόγους.

“Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται πλέον σε άλλες χώρες για βοήθεια σε θέματα ιατρικά” επεσήμανε ο Γενικός Διευθυντής του Treatment Abroad, κ. Keith Pollard, σημειώνοντας πως “η αύξηση των ασθενών, που ταξίδεψαν στο εξωτερικό για θεραπεία ήταν 25% το 2006, ενώ για το 2007 εκτιμάται πως η αύξηση θα αγγίξει το 84%. Όσον αφορά στους προορισμούς που επιλέγουν, ο κ. Pollard ανέφερε πως “προτιμώνται τόσο μακρινοί προορισμοί, όπως στην Αυστραλία, την Ασία και την Νότια Αμερική, όσο και προσβάσιμοι προορισμοί, όπως το Βέλγιο”.

Μερικές από τις χώρες που έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα τα προσφερόμενα προιόντα και υπηρεσίες τους στον τομέα του τουρισμού υγείας είναι η Ταϋλάνδη, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, η Ινδία, η Μάλτα, η Κορέα, η Βουλγαρία, η Λετονία, η Βολιβία, η Αργεντινή, κ.α., ενώ όλες σχεδόν στοχεύουν στην βρετανική αγορά, όπως σχολίασε ο κ. Pollard.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024