Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕικόνες από τον Λαγανά Ζακύνθου στο σταθμό Victoria του Λονδίνου
World Travel Market

Εικόνες από τον Λαγανά Ζακύνθου στο σταθμό Victoria του Λονδίνου

Κατά τις ημερομηνίες διοργάνωσης της World Travel Market 2007, 12 έως και 15 Νοεμβρίου 2007, ο δήμος Λαγανά Ζακύνθου προβλήθηκε δυναμικά ως τουριστικός προορισμός με εκθεσιακό περίπτερο 30 τ.μ. μέσα […]

Κατά τις ημερομηνίες διοργάνωσης της World Travel Market 2007, 12 έως και 15 Νοεμβρίου 2007, ο δήμος Λαγανά Ζακύνθου προβλήθηκε δυναμικά ως τουριστικός προορισμός με εκθεσιακό περίπτερο 30 τ.μ. μέσα στον σταθμό Victoria<...>του Λονδίνου. Το καθημερινό ωράριο λειτουργίας της έκθεσης από τις 07:00 έως και τις 18:00 εξασφάλισε τις ώρες πυκνότερης διέλευσης επισκεπτών στον σταθμό.

Τα σχόλια και οι εντυπώσεις από την καμπάνια ήταν εξαιρετικά θετικά. Πολλοί Λονδρέζοι που είχαν επισκεφθεί τον Λαγανά χάρηκαν που είδαν έκθεση στον σταθμό και ενισχύθηκε έτσι η επιθυμία τους να τον επισκεφθούν ξανά, ενώ το υπόλοιπο μέρος των επισκεπτών εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον να επισκεφθεί την περιοχή, εντυπωσιασμένος από τις φυσικές ομορφιές και υποδομές του Λαγανά.

Στη δυναμική επικοινωνία του δήμου Λαγανά, για τις 14 Νοεμβρίου – ημέρα που έχει θεσπίσει η World Travel Market ως “World Responsible Tourism Day” – εντάχθηκε η προβολή της περιβαλλοντικής συνείδησης και οικολογικής ταυτότητας της περιοχής για την διαφύλαξη του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και του πολύτιμου βιότοπου της χελώνας Caretta Caretta.

Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη φορά που ελληνικός τουριστικός προορισμός πραγματοποίησε τουριστική καμπάνια μέσα σε σταθμό του Λονδίνου. Η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή από τους Λονδρέζους επισκέπτες απέδειξε την επιτυχία της επικοινωνιακής στρατηγικής του δήμου Λαγανά Ζακύνθου, που φέτος επέλεξε συμπληρωματικές προωθητικές ενέργειες που ενίσχυσαν αποτελεσματικά την προώθηση του τουρισμού της περιοχής.

Ο σταθμός Victoria αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους αστικής μετακίνησης του Λονδίνου και παρουσιάζει την πυκνότερη συγκέντρωση επισκεπτών από κάθε άλλο σταθμό στο κεντρικό Λονδίνο. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Μετρό Λονδίνου από τον σταθμό Victoria Β διέρχονται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 2.800.000 επισκέπτες.

Η προωθητική ενέργεια του δήμου Λαγανά περιλάμβανε:

  • Διανομή ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού, που ξεπέρασε τα 15.000 τεμάχια.
  • 2μελές προσωπικό για την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των επισκεπτών.
  • Ένδυση του προσωπικού με διαφημιστικά μπλουζάκια του δήμου Λαγανά.
  • Προβολή τηλεοπτικών σποτ στις οθόνες plasma του περιπτέρου, ντοκιμαντέρ 15 λεπτών για τον Λαγανά με όλες τις τουριστικές υπηρεσίες, υποδομές, δραστηριότητες και φυσικές ομορφιές του τόπου.
  • Κλήρωση διαμονής σε πολυτελή ξενοδοχεία του Λαγανά όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 Λονδρέζοι, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων θα αξιοποιηθούν σε μελλοντικές ενέργειες επικοινωνίας και προώθησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024