Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιαφήμιση της Ελλάδας στις πτήσεις της Air China
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Διαφήμιση της Ελλάδας στις πτήσεις της Air China

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της «Air China» κ. Li Jia Xiang, πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Πεκίνο. «Όταν πήρε την απόφαση η «Air China» για απευθείας πτήση μεταξύ Κίνας και Ελλάδος, η απόφαση αυτή ήταν με…

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της «Air China» κ. Li Jia Xiang, πραγματοποίησε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Πεκίνο. «Όταν πήρε την απόφαση<...>η «Air China» για απευθείας πτήση μεταξύ Κίνας και Ελλάδος, η απόφαση αυτή ήταν με πολιτικά κριτήρια και όχι με εμπορικά. Σήμερα εδώ συμφωνήσαμε να σφυρηλατήσουμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις και μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και της «AIR CHINA», έτσι ώστε η πολιτική απόφαση να ενισχυθεί και με εμπορικά κριτήρια” ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Στόχος μας εξήγησε είναι η πληρότητα της πτήσης. Πέρα απ’ το γεγονός ότι η χώρα μας έχει κάθε λόγο να διεκδικεί το στόχο αυτό, έχει πολύ μεγάλη σημασία να ενισχυθεί και από πλευράς της Κίνας η επισκεψιμότητα προς την Ελλάδα. Και αυτό μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη διαφήμιση της χώρας μας. Ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι η διαφήμιση αυτή θα γίνεται και από την «Air China», και με μεγαλύτερη προβολή του εξειδικευμένου σε 9 διαφορετικούς κλάδους ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και για την εξειδίκευση αυτή, αλλά και το πως μπορεί να γίνει περαιτέρω προώθηση και διαφήμιση στις πτήσεις, αλλά και της τουριστικής κίνησης για τη χώρα μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και θα γίνουν. Ένα απ’ αυτά είναι και η προβολή της χώρας μας στην πιστωτική κάρτα που θα εκδοθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ώστε αυτή η κάρτα να έχει πάνω της κάτι το οποίο να αναφέρεται στην Ελλάδα. Να είναι ένα μέσο προώθησης και προβολής της Ελλάδος, άρα και του ελλαδικού τουριστικού προϊόντος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024