Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣταθερή η ολλανδική αγορά έδειξε η έκθεση της Ουτρέχτης

Σταθερή η ολλανδική αγορά έδειξε η έκθεση της Ουτρέχτης

Ολοκληρώθηκαν στις 14 Ιανουαρίου οι εργασίες της τουριστικής έκθεσης της Ουτρέχτης. Η πρώτη ημέρα, 9η Ιανουαρίου, ήταν για επαγγελματίες επισκέπτες και ως εκ τούτου έγιναν και οι περισσότερες επαφές σχετικά […]

Ολοκληρώθηκαν στις 14 Ιανουαρίου οι εργασίες της τουριστικής έκθεσης της Ουτρέχτη<.>ς<...>. Η πρώτη ημέρα, 9η Ιανουαρίου, ήταν για επαγγελματίες επισκέπτες και ως εκ τούτου έγιναν και οι περισσότερες επαφές σχετικά με την πορεία των πωλήσεων των Ολλανδών Tour Operators.

Οι επόμενες μέρες ήταν για το κοινό και ομολογουμένως υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για το Ελληνικό περίπτερο αλλά και για τους ελληνικούς προορισμούς που κατείχαν εκθεσιακούς χώρους μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι οι Ολλανδοί έχουν παραδοσιακή και διαρκή προτίμηση για την Ελλάδα και αποτελούν ένα σταθερό (αν και όχι μεγάλο) κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού για την χώρα μας.

Οι πρώτες πληροφορίες από τους Tour Operators λένε ότι υπάρχει μια συνολικά σταθερή με πέρυσι ζήτηση για την Ελλάδα η οποία παρουσιάζεται διαφοροποιημένη δομικά. Συγκεκριμένα οι μεγάλοι Ολλανδικοί Τουριστικοί Οργανισμοί παρουσιάζουν μείωση πωλήσεων σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά στοιχεία, ενώ οι μικρότεροι Tour Operators έχουν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους σε σχέση με το 2000. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να βγουν οριστικά συμπεράσματα μια και η περίοδος πωλήσεων άρχισε μόλις πριν ένα μήνα και μάλιστα με σχετική καθυστέρηση.

Τέλος αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η άψογη παρουσία του Ελληνικού περιπτέρου. Ο ΕΟΤ και το γραφείο του στην Ολλανδία παρουσίασαν ένα οργανωμένο, καλοσχεδιασμένο και πάνω από όλα λειτουργικό περίπτερο που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών σε όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024