Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Τravel Μedia Αpplications «δικτυώνει» το δήμο Λαγανά Ζακύνθου
Δήμος Λαγανά

Η Τravel Μedia Αpplications «δικτυώνει» το δήμο Λαγανά Ζακύνθου

Η Τravel Μedia Αpplications ανέλαβε να κατασκευάσει δύο ιστοσελίδες για το δήμο Λαγανά Ζακύνθου. Πρόκειται για μια ακόμη καινοτόμο κίνηση της ομάδας της ΤΜΑ σε συνεργασία με το δήμο Λαγανά, καθώς η κατασκευή δύο ξεχωριστών ιστοσελίδων για ένα δήμο έχει σκοπό να εξυπηρετήσει πολύπλευρα τις διαφορετικές ανάγκες όσων θα αναζητήσουν πληροφορίες…

Η Τravel Μedia Αpplications ανέλαβε να κατασκευάσει δύο ιστοσελίδες για το δήμο Λαγανά Ζακύνθου. Πρόκειται για μια ακόμη καινοτόμο κίνηση της ομάδας της ΤΜΑ σε συνεργασία με το δήμο Λαγανά, καθώς η κατασκευή δύο ξεχωριστών<...>ιστοσελίδων για ένα δήμο έχει σκοπό να εξυπηρετήσει πολύπλευρα τις διαφορετικές ανάγκες όσων θα αναζητήσουν πληροφορίες στο ένα ή στο άλλο site.

Τα δύο αυτά sites θα απευθύνονται σε διαφορετικές ομάδες χρηστών του Internet και θα παρέχουν αντίστοιχα πληροφορίες που ενδιαφέρουν περισσότερο το εκάστοτε target group. Το ένα site θα είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος του Δήμου, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εξυπηρέτηση των δημοτών και όχι μόνο, ενώ το δεύτερο site θα έχει αμιγώς τουριστικό χαρακτήρα για όσους επισκέπτονται ή σκέφτονται να επισκεφτούν την περιοχή.

Η καινοτομία έγκειται στην επιδίωξη παροχής πολλών και εξειδικευμένων πληροφοριών ανάλογα με το ποιος τις αναζητά και για ποιο λόγο.

Με τη συνεργασία αυτή, η ΤΜΑ προσθέτει στο μακρύ κατάλογο των sites που έχει δημιουργήσει την κατασκευή δύο ακόμη ιστοσελίδων απαραίτητες για την άμεση πληροφόρηση και πλήρη ενημέρωση των επισκεπτών και των κατοίκων του δήμου Λαγανά, στη Ζάκυνθο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024