Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΈξι υποτροφίες για PhD στον τουρισμό προσφέρει το Πανεπιστήμιο Bournemouth

Έξι υποτροφίες για PhD στον τουρισμό προσφέρει το Πανεπιστήμιο Bournemouth

Συνεχίζοντας την μακρά παράδοση του και στοχεύοντας στην ενίσχυση του ερευνητικού και ακαδημαϊκού του έργου το Πανεπιστήμιο του Bournemouth ανακοίνωσε και φέτος την προσφορά 6 υποτροφιών για διδακτορικό (PhD) στον […]

Συνεχίζοντας την μακρά παράδοση του και στοχεύοντας στην ενίσχυση του ερευνητικού και ακαδημαϊκού του έργου το Πανεπιστήμιο του Bournemouth ανακοίνωσε και φέτος την προσφορά 6 υποτροφιών για διδακτορικό (PhD) στον τομέα του τουρισμού. Τα<...>προγράμματα PhD είναι τριετή, πλήρους ωραρίου και προσφέρονται πιο συγκεκριμένα από το Διεθνές Κέντρο Έρευνας στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία (International Centre for Tourism and Hospitality Research) του Πανεπιστημίου Bournemouth. Αιτήσεις γίνονται αποδεκτές έως και τις 31 Ιουλίου 2008, ενώ πρόταση για συμμετοχή στα προγράμματα μπορεί να γίνει σε ιδανικούς υποψήφιους καθ` όλη τη διαδικασία.

Οι τίτλοι των προγραμμάτων, που προσφέρονται οι υποτροφίες, είναι:

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024