Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπισκέψεις στα νησιά των Κυκλάδων πραγματοποιεί ο Καμμένος
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Επισκέψεις στα νησιά των Κυκλάδων πραγματοποιεί ο Καμμένος

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των σχεδιασμών του Υπουργείου, συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της αυτοδιοίκησης και πολίτες […]

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των σχεδιασμών του Υπουργείου, συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της αυτοδιοίκησης και πολίτες των νησιών<...>για την ενημέρωση και την, από κοινού, ιεράρχηση των προβλημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, επισκέφτηκε τη Δευτέρα την Σέριφο και την Ίο, ξεκινώντας σειρά επισκέψεων στα νησιά των Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σέριφο και την Ίο, ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με την Δήμαρχο Σερίφου κα. Παπαλεξοπούλου Συνοδινού Αγγελική και τον Δήμαρχο Ίου κ. Πουσσέο Γεώργιο, καθώς και με τοπικούς παράγοντες των δύο νησιών, όπου και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του και καταγράφηκαν προβλήματα και ανάγκες των ανωτέρω νησιών.

«Για το Υπουργείο” δήλωσε ο κ. Καμμένος, “αποτελεί προσπάθεια ύψιστης σημασίας η αειφόρος ανάπτυξη των νήσων του Αιγαίου καθώς και η πολιτισμική ανάδειξη των στοιχείων τους», ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες για την επίλυση προβλημάτων που καταγράφονται και ιεραρχούνται, όπως αυτό της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, ενώ δρομολογούνται αναπτυξιακά έργα για την λιμενική υποδομή και το περιβάλλον των νησιών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024