Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠλέον και στα ελληνικά η ιστοσελίδα Hotels.com

Πλέον και στα ελληνικά η ιστοσελίδα Hotels.com

Διαθέσιμη και στα ελληνικά είναι πλέον η διάσημη ιστοσελίδα για κρατήσεις ξενοδοχείων, Hotels.com. Η καινούργια αυτή ελληνική ιστοσελίδα έρχεται να προστεθεί στις 25 τοπικές ιστοσελίδες της Hotels.com που λειτουργούνστην Ευρώπη […]

Διαθέσιμη και στα ελληνικά είναι πλέον η διάσημη ιστοσελίδα για κρατήσεις ξενοδοχείων, Hotels.com. Η καινούργια αυτή ελληνική ιστοσελίδα έρχεται να προστεθεί στις 25 τοπικές ιστοσελίδες της Hotels.com που λειτουργούν<...>στην Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Σκανδιναβία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο). Τα εγκαίνια της ελληνικής ιστοσελίδας αποδεικνύουν την αφιέρωση της Hotels.com στην προσφορά τοπικών websites, προσθέτοντας τελευταία την Ουγγαρία, Τσεχία, Τουρκία και Ισλανδία.

“Η Αγγλική υπήρχε εδώ και καιρό στην Ελλάδα αλλά ξέρουμε οτι είναι πολύ πιο άνετα όταν οι κατανάλωτες κλείνουν τις διακοπές τους στην τοπική τους γλώσσα” σημειώνει ο κ. Patrik Oqvist, διευθυντής μάρκετιγκ EMEA της Hotels.com. “Είμαστε σίγουροι οτι η καινούργια ελληνική θα έχει την ίδια επιτυχία με των άλλων ευρωπαικών ιστοσελίδων μας” πρόσθεσε.

Η ελληνική Hotels.com θα δείξει το καινούργιο και ευτυχισμένο πρόσωπο ‘Wake up Happy’ της μάρκας που εμφανίστηκε το 2007. Αξίζει να αναφερθεί πως η Hotels.com αποτελείται από μια ανεξάρτητη ομάδα ειδικευμένων σε ξενοδοχεία με συνεχή επαφή με 34.000 ξενοδοχεία – παρέχοντας έτσι απόλυτη διαφάνεια στους πελάτες και κατανάλωτες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024