Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΠρωτιά για το σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτων National της εταιρίας 24 Ώρες

Πρωτιά για το σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτων National της εταιρίας 24 Ώρες

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός 24 Ώρες συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την Executive Lease S.A., θυγατρική του Ομίλου Σφακιανάκη, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τις παγκοσμίου φήμης εταιρίες, National Car […]

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός 24 Ώρες συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την Executive Lease S.A., θυγατρική του Ομίλου Σφακιανάκη, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τις παγκοσμίου φήμης εταιρίες, National Car Rental και Alamo. Αποτέλεσμα<...>αυτής της μακρόχρονης συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι η δημιουργία και η ήδη επιτυχημένη λειτουργία των 3 νέων σταθμών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά, τη Λάρισα και το Βόλο.

Μάλιστα, ο σταθμός της Κεφαλονιάς, μετά από ένα μόλις χρόνο λειτουργίας του, ανακηρύχθηκε πρώτος σε πωλήσεις σ ’ολόκληρο το δίκτυο franchisee της National – Alamo στην Ελλάδα, με συνολικές πωλήσεις στα 348.347, 83 ευρώ. Το μέγεθος αυτό μεταφράζεται σε 13.533 ημέρες ενοικίασης και 1.814 συμβόλαια εξυπηρέτησης.

Συγκεκριμένα, στο νησί της Κεφαλονιάς, η εταιρία 24 Ώρες διαθέτει ήδη στόλο 220 αυτοκινήτων που υποστηρίζεται από τα 2 γραφεία εξυπηρέτησης τόσο εντός του Αεροδρομίου όσο και στο κέντρο του Αργοστολίου, στο Μέγαρο του ΚΤΕΛ.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ταξιδιωτικού Οργανισμού 24 Ώρες κ. Στρατής Βουρσούκης σημειώνει ότι «είναι μεγάλη μας χαρά η επιτυχία αυτού του νέου σταθμού στο νησί της Κεφαλονιάς, μετά τον πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του, γεγονός το οποίο αποτελεί ισχυρό κίνητρο για μας ώστε να προχωρήσουμε και σε περαιτέρω επενδύσεις στο νησί. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους συνεργάτες μας σε συνδυασμό με την άψογη υποστήριξη από τα κεντρικά γραφεία της National, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία και διάκριση του νέου σταθμού ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά. `Αλλωστε, είναι ευρύτερα γνωστό, η μεγάλη σημασία που δίνει η εταιρεία 24 Ώρες στον παράγοντα ποιότητα παροχής υπηρεσιών, σε κάθε νέα της δραστηριότητα.

Γενικότερα, η εταιρία μας, περιλαμβάνει στα άμεσα μελλοντικά της σχέδια επενδύσεις τόσο στην ίδρυση νέων υποκαταστημάτων ενοικίασης αυτοκινήτων όσο και στην προώθηση ενός καινοτομικού συστήματος ηλεκτρονικής πώλησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, προχωρώντας πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή της».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024