Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςASTA: Σταθερές οι προτιμήσεις των Αμερικάνων για καλοκαιρινές διακοπές
American Society of Travel Agents

ASTA: Σταθερές οι προτιμήσεις των Αμερικάνων για καλοκαιρινές διακοπές

Για έκτη συνεχή χρονιά, το Ορλάντο (17,5%) και το Λας Βέγκας (15,4%) αναδείχθηκαν ως οι δημοφιλέστεροι προορισμοί καλοκαιρινών διακοπών για τους Αμερικάνους, σύμφωνα με έρευνα της American Society of Travel […]

Για έκτη συνεχή χρονιά, το Ορλάντο (17,5%) και το Λας Βέγκας (15,4%) αναδείχθηκαν ως οι δημοφιλέστεροι προορισμοί καλοκαιρινών διακοπών για τους Αμερικάνους, σύμφωνα με έρευνα της American Society of Travel Agents – ASTA. Ίδιες<...>παρέμειναν επίσης οι προτιμήσεις τους – για έκτη χρονιά – και για τους υπερατλαντικούς προορισμούς, αφού στην κορυφή βρέθηκαν και πάλι το Λονδίνο (10,3%), η Ρώμη (9%), το Κανκούν (7,1%) και το Παρίσι (6,4%).

“Το γεγονός ότι οι δημοφιλέστερες πόλεις είναι ίδιες τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει ότι διατηρούν την κυριαρχία τους έναντι των άλλων στις επιλογές των Αμερικάνων ταξιδιωτών” σχολίασε ο πρόεδρος και CEO της ASTA, κ. Cheryl Hudak. “Όντας ταξιδιωτικοί πράκτορες, γνωρίζουμε ποιοί προορισμοί είναι κορεσμένοι και ποιοί αναδυόμενοι και έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο, άσχετα από τις τελικές επιλογές τους”.

Παρόλο που στη λίστα των δέκα κορυφαίων προορισμών εσωτερικού, οι πόλεις είναι ίδιες με αυτές του 2006, τα ποσοστά τους είναι διαφορετικά. Η Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, έπεσε στην 7η θέση, έπειτα από 5 χρόνια στην 3η θέση, ενώ το Σαν Φρανσίσκο, το Λος `Αντζελες και το Μαϊάμι ανέβηκαν 2 θέσεις, καταλαμβάνοντας την 3η, 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Το Σιάτλ ανέβηκε επίσης από την 9η στην 6η θέση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024